Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте евтин offroad-ър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте евтин offroad-ър

Има и Терано за тия пари,ако е дясно ще останат за дооправяне.
    Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
    Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
    Враца

Коментар

Точно тоз двигател дето си го харесал има свойството да се троши без да си му направил нещо особено...
      ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от aei_vd Преглед на мнение
        със задвижване на 3 колела едновременно
        Аха, гледал си рекламни клипчета, дето едното колело увисва във въздуха, спира да се върти и колата издрапва на другите три колела ?
        Това, уви, няма да го намериш при Гранд Чероки с 2,5 дизел, нито при Витари, Паджера и т.н. за приготвените пари. Става дума или за quadra-drive система на Jeep или за три блокажа - междуосев, на преден и на заден мост или за някаква залъгалка със спирачките, на базата на тракшън-контрола. "Скъпи са, момче", както викаше една циганка на пазара.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=181127

Виж това звънни на човека и ще се разберете , като гледам изискванията и как мислиш да я караш тая витара е точно за теб
          088455338две
          "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
          Джамбазов 2010г..

Коментар

Освен късо Паджеро може да погледнеш и Исузу Трупър !
            Вариант 2 . Най-евтиния Самурай и почваш да надграждаш додето ти стигне бюджета ...... и после продължаваш според постъпленията !

Коментар

Само гледай да не е изгнил, че няма къде да надграждаш.
              За тези пари може да се купи Самурай или Витара, без да са най-евтините и ще вършат работа и без надграждане и без да се счупят толкова лесно. Все пак в заданието се казва, че ще се кара в гората, не на състезания.
              По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Здравейте. И аз съм се замислил за собствен джип в същият ценови диапазон. Тавана е до 4000лв, ще се използва за превоз на авточасти и за разходки не тежки извън пътя.
                Ще напиша какво съм набелязал, като това може да е от помощ и на колегата.
                1. Карам служебен хюндай галопер 2.5тд - готин външен вид, но изключително тясно и неудобно оформено вътрешно пространство. На задната седалка забравяш да се возят повече от 2 човека. Има голям багажник, двигателят не е нищо особенно, но е достатъчен за нормално придвижване.
                2. Чероки xj - оглеждам се за 6 цилиндров мотор, доста прилична мощност и голям въртящ момент в ниските обороти, почти като дизелче. Цели мостове, поне според мен е по здрав в окачването от паджеро и галопер, лукс и екстри които при другите ги няма. Раздатка с фул тайм и парт тайм с блокаж на центр диференциал.
                Това са моите виждания и насоки.

Коментар

Първоначално публикуван от zdravko_dimitrov1986 Преглед на мнение
                  2. Чероки xj - Цели мостове, поне според мен е по здрав в окачването от паджеро и галопер,
                  На пажеро не съм виждал да падат колела и да излизат полуоски, а на чУрУкита с опадали колела и почупени дифове сме се нагледАли...
                  На сърбела майката му е чесането.
                  Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X