Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте евтин offroad-ър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте евтин offroad-ър

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
    Абе за Мадарата може, ама Европа соло го е отвела от всякъде
    Ама дълга с бърз диференциал
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
      Ама дълга с бърз диференциал
      ... и на въздушни възглавници
      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Ей, бахте мамата на темата ...
        Човека ви пита ... като човек, сори за каламбура, пък вие му блокирахте заднто колЛо...

Ако ще е нещо за 3500, нека да е 2500, после още 1500 за вкарване в движение и всичко е 6. Тук-там се намират Витари с оратно кормило без таван на тия пари. Самурайка ... може, ама по-трудно. От там нататък - не се сещам. Има Чероци за близка цена, ама леко ме съмнява, че заедно с графата "вкарване в движение" бая ще надхвърли бюджета, колкото и да не са им скъпи чаркалаците.

По принцип ненавиждам съветска техника, но ако трябва да избирам между дефендър и УАЗ без да се замисля ще се метна в УАЗ-а !
        Борко, к'во пиеш? В момента, имам предвид, че нещо лошо те е хванало май ...
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
          Ей, бахте мамата на темата ...
          Човека ви пита ... като човек, сори за каламбура, пък вие му блокирахте заднто колЛо...

Ако ще е нещо за 3500, нека да е 2500, после още 1500 за вкарване в движение и всичко е 6. Тук-там се намират Витари с оратно кормило без таван на тия пари. Самурайка ... може, ама по-трудно. От там нататък - не се сещам. Има Чероци за близка цена, ама леко ме съмнява, че заедно с графата "вкарване в движение" бая ще надхвърли бюджета, колкото и да не са им скъпи чаркалаците.

Борко, к'во пиеш? В момента, имам предвид
          Стефане , според условието возилото ще се използва само горско каране - нали се сещаш колко ще изкара стокова Витара за тия пари в гората ...
          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Когато аз си избирах машина,отношението на по-знаещите никак не беше такова.Хората уважаваха незнанието ми и ми помагаха.Това е част от духа на форума.Не е нито велико,нито благородно да се надсмиваш над незнанието на невежия и то във всяка подобна тема.

Разгледайте Land Rover Discovery или Мitsubishi Pajero с десен волан.Само те влизат в ценовата категория и могат да са що-годе читави.Щом ще се карат в гората мястото на волана не е от значение. Витарата също е вариант,но там няма дизел.И стокова Витара е много читава за гората стига да не се правят много хард изпълнения.
            Последно редактирано от Младен Стоянов; 02-06-14, 21:46.
            2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
              Борко, к'во пиеш? В момента, имам предвид, че нещо лошо те е хванало май ...
              Хем знаеш, че не близвам алкохол. Откакто карах три дни дефендъра на Данчо пощръклях- няма такъв мазохизъм!

Коментар

Първоначално публикуван от Младен Стоянов Преглед на мнение
                Когато аз си избирах машина,отношението на по-знаещите никак не беше такова.Хората уважаваха незнанието ми и ми помагаха.Това е част от духа на форума.Не е нито велико,нито благородно да се надсмиваш над незнанието на невежия и то във всяка подобна тема.
                Никой не му се присмива , но преди да зададеш въпрос от рода
                Първоначално публикуван от aei_vd Преглед на мнение
                със задвижване на 3 колела едновременно
                със смееща се емотикона накрая , бива да попрочетеш темите за машини 4Х4 , диференциали , блокажи и т.н. ...
                VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

По темата:
                  За тези пари си вземи горе-долу читава Витара или късо Пажеро.
                  Въпреки че и двете са с независимо окачване отпред се държат доста прилично в гората. Не са претенциозни, сравнително безпроблемни и частите са на приемливи цени.
                  Ако предпочиташ дизел 2.5 дизел на Пажеро е малко слаб, но в сравнение с 2.5 на ''гранда'' е една идея по-стреснат. Само гледай да не е прегряван и да ''надува''

Коментар

аха а за range rover classic мнения? Иначе за pajero ми мина през ума

Коментар

Discovery може да влезе в първоначалния бюджет, ама има задвижване само на двете колела и то по много кофти схема - едно предно и едно задно. Ама може да се изключва и тогава задвижва само едно. Ама пак е няква английска простотия - само си избира кое да е и става лудница - не знаеш кое ти е задвижващото в момента и си в шах и мат. Аз още не мога да му свикна съвсем, добре че карам мотор и съм свикнал на едно задвижващо.

Коментар

Иначе за pajero ми мина през ума
                        Няма да сбъркаш. Просто и здраво като бордюр. Добре се държи при висока скорост и сравнително комфортно за автомобил от въпросния ценови клас.

Коментар

Няма да сбъркаш. Просто и здраво като бордюр. Добре се държи при висока скорост и сравнително комфортно за автомобил от въпросния ценови клас.
                          Ти пък кво разбираш за здравина на джиповете,като всички са ти минали под ножа и нито един не е останал здрав.Ако не е така ще те гръмна с пушката дето си я взех.
                          Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                          Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                          0885 660 613

Коментар

честно казано седалките му ме грабнаха и както казах ми е за горски път а не ливади мисля че е достатъчно високо и ако може да върти две колела едновременно и има бавни ще е достатъчно
                            И ако е само до седалките мога да ти подаря едни да си ги сложиш в хола . За останалите неща изброени от теб си трябва пари и сириозен джип.
                            Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

За тези пари нищо, ако нямаш много сериозни познания по ремонта и много свободно време.
                              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Хем знаеш, че не близвам алкохол. Откакто карах три дни дефендъра на Данчо пощръклях- няма такъв мазохизъм!
                                Нищо не си видял имам колега , висок 207 см. който три ( 3 ) години кара къс Дефендър. ....и си го харесваше....
                                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X