Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Hummer H3 Alpha Adventure vs Toyota FJ Cruiser

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Hummer H3 Alpha Adventure vs Toyota FJ Cruiser

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    Честито! Може ли да качиш снимки?
    Ще кача разбира се, още не съм го снимал, ама само човека с офроуд машина и невидими гуми отгоре ако обещае да не казва на жена ми, че е изненада за нея - подарък.

Иначе за мен, Владето позна, запален фен съм на офроуда - на ютуб само, иначе не съм сигурен дали ми се каля на мен, май май не.

Защото каквото и да си взема и да отида на офроуд все ще заседна някъде а не ми се стъпва на мръсното да се изцапам.

Ако измислят машина и ми гарантират със 100милиона, че никога и никъде няма да заседне и да не може да се измъкне сама, може и да се навия на офроуд, за сега съм си он роуд само.

Първите впечатления - наистина, ама наистина огромна и тежка кола.
    Особенно за човек карал Мини последните 2 години.

Имах SUV преди, което беше едно от най-голямите и тежките особенно за българските разбирания.
    Mitsubishi Endeavor - Това е върховия модел на СУВ на митсубиши като големина.
    Тук ги водят Митсубиши Монтеро(вашите как се казваха забравих) - Та това е мид сайз СУВ
    а Ендевъра - Фул Сайз и беше мисля 250кс 3,7-4литров, 4x4
    хубава джипка 2 тона сигурно и нещо

Е нищо общо Хамъра е съвсем друго усещане като го караш. Нищо общо също и с другите джипки които им правих тест драйв - Тойота 4runner 2012, FJ крузър 2007 и Мерцедес МЛ350 2007

Незнам как ще го кара жената, аз лично не мога да го карам това и ме хвана страх вчера на пътя по магистралата между Раунд Рок, Остин и Сан Антонио. Много е голямо и широко за мен
    Пък жената от Сеат Ибица 1,3 литра как ще се качи на Хамър v8 и не нам си колко литра и коня, с тази големина, просто не я знам...
    Дано не се пребие някъде.
    Ама е як камион и високо 2метра и кусур, поне няма да я мисля с тези гуми 285/75 ще прегази половината коли на пътя включая и моето мини ако я нервирам.

Коментар

Първоначално публикуван от Mini_Fan Преглед на мнение
      ......наистина огромна и тежка кола......Ама е як камион и високо 2метра и кусур....
      Тя моята крава може и да пасе коноп (че тук се намира), ама тексасците май са я назобнали с кока Алфа е 5.3 л. мотор към 300к.с., ама нито е супер голям, нито супер висок, стандартен мид сайз(2.2тона празаен, към1.8м висок).... да не са ти продали Н2 с документи на Н3.....ако все пак е Н3 е ще му свикнеш на маломерния "Хамър".....в този ред на мисли и извън майтапа, ако Алфата няма работеща камера за заден ход и сложи, за да не цвръцокне "Минито" под гумите му, обзора назад е отвратен
      П.П. "Индевър"-а е лизнато за американския пазар отроче на "Паджеро"-то (както му викаме тук) ....и си е също "мид сайз"
      Последно редактирано от дядо владо; 30-01-14, 19:47.
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
        ...
        П.П. "Индевър"-а е лизнато за американския пазар отроче на "Паджеро"-то (както му викаме тук) ....и си е също "мид сайз"
        Тц.

Лизнатото отроче на паджеро-то се казва Монтеро.

Индевър е чисто северноамерикански модел, дели платформата (PS) с чисто американските варианти на Еклипс и Галант (тоя американския галант дето няма общо с предишните галанти и замества Диаманте, и тоя американския Еклипс дето е две поколения след японския, хубавия Еклипс).
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Тц...
          Тц ама....говорим за един и същи връх, ти го описваш гледан от свер, а аз гледан от юг
          .....господ ( и БаракО.) още една нула да прибави към годишния ти доход, та да прескачаш за уйкентъ до нАщо блатО и да уеднаквим вижданията си.
          Последно редактирано от Goblin; 02-02-14, 23:01.

Коментар

Има си във форума едно таквоз .. който му любопитно за Ендевъра.

Мини фен-е.... ко му намери маана на Монтерото или пък на Ендевъра? ... Толко че да залетиш чак и на Хамър?

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
              Тц ама....говорим за един и същи връх, ти го описваш гледан от свер, а аз гледан от юг
              .....господ ( и БаракО.) още една нула да прибави към годишния ти доход, та да прескачаш за уйкентъ до нАщо блатО и да уеднаквим вижданията си.
              Дай боже, дай боже

Тъй де, монтеро/паджерото не беше ли с рама, или съвсем съм ги оплел ?

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                Тъй де, монтеро/паджерото не беше ли с рама,.....
                На рама е. "Индевъра" да не би да е без?

Коментар

Без рама е Индевъра. Самоносещ. Платформата му е тази на последния Галант, но щатския вариант който май не е продаван другаде по света. Освен в Австралия като Мицубиши 380. Един голям такъв, бузест и грозен галант.

Коментар

Може ли снимки, дори и примерни?
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X