Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Hummer H3 Alpha Adventure vs Toyota FJ Cruiser

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Hummer H3 Alpha Adventure vs Toyota FJ Cruiser

Чудя се между две коли, какви са плюсовете и минусите на двете(офроуда ще е рядко но мисля да се запиша в някой местен клЮб)
    Гледам в ревютата Американските поне Hummer-а е по-добрата офроуд машина, но сигурно по европа и азия е различно, нямам идея, може FJ круизъра да го хвалят повече
    Но въпроса е друг, покарах и двете и няма да си кривя душата Хамъра ми хареса повече, самото положение на водача е по-високо и усещането е, че караш танк за разлика от FJ круизъра което ми се стори доста дървено от вътре поне, и никакъв лукс.

Въпроса е какви може да са плюсовете на FJ круизъра които пропускам (дори и за офроуд)
    Hummer H3 - е Apha Adventure с custum suspensionр 4,6 инча 4x4 блокаж на предния и задния диференциал.
    FJ круизъра които гледах е 2WD и стандартен
    по-скоро ми се четат мнения за защита на Тойотката, защото искам да ги поставя равни в моите очи и да видя плюсове които пропускам?

От: Hummer H3 Alpha Adventure vs Toyota FJ Cruiser

Незнам да ли си сядал в Н3, но когато излезе през '06 подкарах един за тест драйв и освен всичко друго останах разочарован от пространството вътре. Според мен изобщо не може да се сравнява с FJ-а (особенно ако е с ръчна ск.к, демек фултайм 4wd). H3 е някакъв супер "бъджет" вариант на Н2(не че и той има нещо общо с HUMMER де). Аз лично бих взел Тойотата в случая.

П.С и двете машини са леко екзотика по нашите ширини, имай го и това впредвид.
    Последно редактирано от josecuervo; 28-01-14, 22:20.
    M57D30T1
    W450

Коментар

Тойотата е по-пъргава, по-лека, по-приятна на асфалт, повече взаимозаменими части с други модели което значи и по-малко разходи защото не трябва да се внасят от далече. Обаче с 2WD зимата ще си смешен с голяма кола която се пързаля безпомощно.

Коментар

Аз карах и двете на тестдрайв Хамъра е 09, Тойотата е 07 и двете са около 17к - една и съща цена.
        Ще помисля 1-2 дни и ще видя. Но си прав за отношение на предлаганото място вътре, доста тесен е от вътре направо изненадващо.
        Тойотата е по-широка от вътре.
        Ще видим какво ще ми хрумне.

Коментар

Първоначално публикуван от josecuervo Преглед на мнение
          ...H3 е някакъв супер "бъджет" вариант на Н2(не че и той има нещо общо с HUMMER де)...

Освен името, H3 няма много общо с H2.

H3 е на базата на Шевролет Колорадо / GMC Canyon / Исузу не помня кое.

H2 е с рама смесица между GM 2500 и GM 1500, дo известна степен роднина на GMC Юкон и Кадилак Ескалейд.

H1 си е H1 (база Хъмви).

Иначе - да, винаги бих взел тойотата, просто бих я търсил в 4х4 вариант.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Mini_Fan Преглед на мнение
            самото положение на водача е по-високо ......
            Hummer H3 - е Apha Adventure с custum suspensionр 4,6 инча 4x4 блокаж на предния и задния диференциал.
            FJ круизъра които гледах е 2WD и стандартен
            Не е тайна, че освен твърд алкохол, обичам да пия и мляко, ей сега ще си пийна чаша мляко и ще си лягам, съветвам те и теб да направиш същото, да сънуваш джипки и мацки, а когато вече не си "мини" ще покараш каквото ти душа иска ( и джоба позволява) и наистина ще сравняваш.
            Н3 и FJ са геомерично много близки (разбирай еднакви), така че чий "танк" си карал.....
            Тема за отделен разговор е сравняването между крокодила, дали е по-дълъг отколкото зелен (х4 и х2),....аз пия млякото с три лъжички захар, лека нощ.
            Последно редактирано от дядо владо; 29-01-14, 00:07.
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
              Не е тайна, че освен твърд алкохол, обичам да пия и мляко, ей сега ще си пийна чаша мляко и ще си лягам, съветвам те и теб да направиш същото, да сънуваш джипки и мацки, а когато вече не си "мини" ще покараш каквото ти душа иска ( и джоба позволява) и наистина ще сравняваш.
              Н3 и FJ са геомерично много близки (разбирай еднакви), така че чий "танк" си карал.....
              Тема за отделен разговор е сравняването между крокодила, дали е по-дълъг отколкото зелен (х4 и х2),....аз пия млякото с три лъжички захар, лека нощ.
              ako пък разбрах нещо..............Деди, твойта крава да не е пасла коноп?

Коментар

Бе явно и моята пасе същото, зер хем го разбрах хем съм съгласен
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                  Нищо не разбрах,а е важно,че в главата ми се въртят разни мисли за смяна на джипа и се колебая между 4,5 неща и въпреки,че H3 не е в списъка FJ-a ме кефи и по-подробно и на български ако споделищ мнение ще е екстра

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                    ....твойта крава да не е пасла коноп?
                    Баш,баш.
                    Дразня се от нечии опити анонимно да комуникират, да се надуват и цапат форума, без да си дават сметка кои са, къде са, и кой седи срещу тях, и на моменти отговарям нелицеприятно
                    За мен въпроса на "Мини" е смесица от мечти, "У-тубе" и интернет "реалности", питането е съвсем "интернет-детинско" Н3 Алфа е сериозен офроудър, а FJ Круйзер х2 е друго. Ако някога се е интересувал, пипал, карал и вадил затънал джип, щеше да му е поне малко ясно.....
                    Действително обичам и мляко
                    П.П. към Борислав - ела да си клюкаме, да лочим кафе и да си говорим за джипки
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Чудя се между две коли, какви са плюсовете и минусите на двете.......
                      Къде си?
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Аз всъщност си го купих вече. Просто си се влюбих в H3 Alpha -та. И от вътре ми хареса повече пък колко офроуд може и да не види, а да е шосейна кола.

Та както и да е горд собственик съм на 2009 H3 Alpha Adventure package, на 59к мили, много хубава и запазена кола за жената подарък, за това че е бременна със син.

И за мен си остава моя Мини купър както правилно разбра Владо, аз съм си Мини....

Иначе на въпроса ти - в Тексас живея.

Коментар

Аз всъщност си го купих вече. Просто си се влюбих в H3 Alpha -та. И от вътре ми хареса повече пък колко офроуд може и да не види, а да е шосейна кола.

Та както и да е горд собственик съм на 2009 H3 Alpha Adventure package, на 59к мили, много хубава и запазена кола за жената подарък, за това че е бременна със син.

И за мен си остава моя Мини купър както правилно разбра Владо, аз съм си Мини....

Васев, Васев... никога няма да се оправиш....

Коментар

Напипах те без стискане.

Хамьра повече ще и хареса,поне има нормална задна врата.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Честито! Може ли да качиш снимки?
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X