Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затруднен избор на джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Затруднен избор на джип

Такааа... ново 20. Днес гледахме една Kia Sorento и много ни хареса, само че забелязах нещо което ме узадачи, а именно имаше луфт във волана и при движение направо трябваше да седи леко надясно за да се движи направо. Второто е че не успях да включа автопилота нито от копчето нито от волана на таблото нямаше никаква индикация. Някои някакви идеи и препоръки за тази кола като цяло двигателя е 2,5 CRDi. Карах и няколко Nissan-a не мога да преценя кое ми допада повече. За Grand-а много хора ме разубедиха.

Коментар

:-) Ми слушай си ги "многото" хора и се радвай на Sorento-то
      Видно е, че дори и не си "помирисал" Grand-a...
      ОК, парите и мерака са си ваши. Всеки си има "визия" това, какъв автомобил е неговия.
      Явно, Jeep не е твоя. Бегай далече...
      Успех!
      Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
      2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

Първоначално публикуван от angel_pawlow Преглед на мнение
        За Grand-а много хора ме разубедиха.
        Би ли споделил , ако обичаш аргументите им ?

Коментар

Първоначално публикуван от angel_pawlow Преглед на мнение
          ... луфт във волана и при движение направо трябваше да седи леко надясно за да се движи направо. Второто е че не успях да включа автопилота ...

Очакват те леки разходи. Луфт на волана може да е резултат от износване на части по кормилната система, това трябва да се оправи ако ще вземаш този автомобил. След това ще проличи и откъде идва изкривяването. Автопилотът се влияе от бърникане по колелата, от сензорите на ABS, ако слагани зимни гуми нацяло с колелото например може да е бутната някоя жица и да е съвсем малък проблем за оправяне. Другия вариянт е да е необходим нов превключвател за автопилота.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X