Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затруднен избор на джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Затруднен избор на джип

Днед продължих да обикалям и положението е трагично! Няма абсолютно нищо което може дори и малко да ти привлече вниманието. Търсенето продължава.

Коментар

Първоначално публикуван от angel_pawlow Преглед на мнение
      Днед продължих да обикалям и положението е трагично! Няма абсолютно нищо което може дори и малко да ти привлече вниманието. Търсенето продължава.

Ти ако мислиш че за един ден ще си намериш ........... трудна работа ,аз колата обикалях 6 месеца (събутите ) , а за джипката минах над 8000 хил. км .Така че твоя джип се крие някъде там ,никога не плащай за джип на снимка, колкото и да ти хареса .Око да види ръка да пипне са казали хората ,за да няма изгорели накрая .
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

a прегледа ли обявите във форума?

Коментар

Кой ми изтри поста тука.Бях показал една обява от един от сайтовете която ми се стори читава.Човека със сигурност разбира от JEEP.

Коментар

Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнение
            Кой ми изтри поста тука.Бях показал една обява от един от сайтовете която ми се стори читава.Човека със сигурност разбира от JEEP.
            Ако случайно не ти е известно, във форума не се допуска публикуване на линкове към сайтове от този тип.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Veni 1 каза една много умна приказка, която никога няма да забравя, а именно-жипка втора ръка се избира по-трудно от жена!Ако си случил на жена е по-важно, а за жипката не бързай и не се хвърляй трупешката!
              Относно колите от Горубляне-купил съм 2 от там и са били читави, но съм търсил година и повече.
              много автомати-слаби резултати!

Коментар

Мисля, че на жена случих Сега, ако и на джипка случа ще взема да играя и тото Разгледах обявите във форума има едно Cherokee 4.7. V8 Нисани няма. Чеъох за тях но нещо неразбрах 3.0 двигателя като цяло ли не стават или в определени години. За 2.7 разбрах че са добри

Коментар

Аз пък смятам другата седмица да се разходя до София и да видя един Рейндж който се продава тук.Фен съм на марката и ако имам късмет ще се сдобия с нещо скоро

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                    Ти ако мислиш че за един ден ще си намериш ........... трудна работа ,аз колата обикалях 6 месеца (събутите ) ...
                    За събутите ми се види множко. Виж, за обутите си заслужава търсенето.
                    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                      Ако, както предполагам, колата ще се кара предимно по пътищата фултайм-ът определено е за предпочитане...
                      На това пък къде му е логиката ? Каква ти е ползата постоянно да въртиш и двата моста като си на асфалт или сух черен път ? Тоест за к'во ти е 4х4 през 10 месеца от годината когато се движиш основно по пътищата ?

Коментар

Първоначално публикуван от mstef Преглед на мнение
                        На това пък къде му е логиката ? Каква ти е ползата постоянно да въртиш и двата моста като си на асфалт или сух черен път ? Тоест за к'во ти е 4х4 през 10 месеца от годината когато се движиш основно по пътищата ?
                        Фултайм-ите биват различни. Има такива, които при каране по суха настилка въртят предимно задния мост, а напред прехвърлят, когато трябва (Grand Cherokee Quadra Drive). Има и други (лично за мен са предпочитаните), които можеш да ги включваш в такъв режим, какъвто ти трябва - на сух асфалт или черен път си караш на заден мост, като настане хлъзгавото на асфалта - ръгаш на "фултайм" (т.е. 4х4 без блокиране на раздатката), а когато си вече в киреча местиш лоста на "парттайм". Давам примерчета: Мицубиши Паджеро с раздатка "Супер селект" или Гранд Чероки (също и Liberty или Dodge Durango) с раздатка 242.

Парттаймът е безспорен за каране офроуд, но не и за асфалта, където използваемостта му (естествено само при хлъзгава настилка) е по-ограничена и налага каране с по-ниска скорост. На когото му се е налагало да прави завой на 90* на хлъзгав терен знае за какво става въпрос.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Що не замениш Тераното с Патрол по добър избор е?

Коментар

Първоначално публикуван от PGV Преглед на мнение
                            Що не замениш Тераното с Патрол по добър избор е?
                            Щото Патрола е с цял преден мост. Което за офроуд е супер, ама за 50000 км годишно по асфалта, определено не е по-комфортно от независимото окачване.
                            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Колега,кое е по-комфортното на Тераното от Патрола?

Коментар

Като цяло съм за Patrol но вече ми идват скъпички затова се насочих към Теrrano

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X