Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затруднен избор на джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Затруднен избор на джип

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
    А колко траен ще е мира, когато се представят на жената касовите бележки за гориво, гуми и т.н.? Щото съм сигурен, че женатa ще дигне рамене и като Пилат Понтийски ще заяви че тогава не е предполагала за тези разходи и ти като мъж е трябвало да помислиш за това предварително.
    Тук не си прав. Когато и хареса на половинката, няма да се цупи на разходите. Поне при мен е така. Тя осигури финанси за новите гуми на Тераното, които купих, и хич не е мрънкала. И когато съм соло само тя шофира. Предишната кола беше неин избор и хич не е мрънкала за данък 210 лв. Успех.
    Nissan Terrano II 2.7TDI 2000г. R20 и Detlefs RT2

Коментар

Първоначално публикуван от angel_pawlow Преглед на мнение
      ... За сега виждам отзиви за нисана и черокито, това означава ли че другите не стават. ...
      Вероятно са доста малко колите, които "не стават" по принцип. Коментират се Тераното и Гранда, защото тях си отделил като твои и жената фаворити. Много пъти е казвано, че няма как някой друг да избере твоята кола вместо теб. Ходете, гледайте, седнете в изброените, по възможност врътнете по едно кръгче и решете кое ви допада. След това вече гледай да намериш читав екземпляр, който ще те вкара в по-малки разходи и ядове.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Днес след бърза разходка по Горубляне установих, че положението е трагично. Не видях нищо което да ме впечатли поне като визия. Качих се във всичките кои запалиха кои не при положение че температурата беше около 10 С. това друга тема кенефи невероятни извинявам се за израза. Видях едно Mitsubishi Pajero Sport 3.0 V6 на газ от Гърция добре изглеждаше(и жената го хареса, само че коментара беше "не е ли много голяма камионетка" ) . Някой има ли идея става ли този двигател и какви стопани са гърците и с какво се славят, че до сега не бях виждал внос от Гърция на автомобил.

Коментар

Щом можеш да си го позволиш следвай мечтите си. В крайна сметка никой не знае колко ще е на този свят.
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Днес след бърза разходка по Горубляне установих, че положението е трагично. Не видях нищо което да ме впечатли поне като визия. Качих се във всичките кои запалиха кои не при положение че температурата беше около 10 С. това друга тема кенефи невероятни извинявам се за израза. Видях едно Mitsubishi Pajero Sport 3.0 V6 на газ от Гърция добре изглеждаше(и жената го хареса, само че коментара беше "не е ли много голяма камионетка" ) . Някой има ли идея става ли този двигател и какви стопани са гърците и с какво се славят, че до сега не бях виждал внос от Гърция на автомобил.
            Туй за народа стопанин не съм съгласен .Аз пазя Драган чупи Петко блъска ,така че всичко е до човека .Който е пазел си личи ,и който е писюр пак си личи .Успех дано имаш късмет с избора
            Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

................доста смело, да купуваш от Горубляне, късмет!

Коментар

Тия коли, които сте посочили са по на 10 - 15 год. Какви "50 хил. км. на година" ще навъртат!? По скоро след 50 хил. ще стават само за скраб.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                  ................доста смело, да купуваш от Горубляне, късмет!
                  Е аз два пъти съм имал късмет от там ,та всичко е на късмет ,все едно избираш прасе в чувал ,бъркаш хващаш за ушите и каквото сабя покаже
                  Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

До сега съм имал 3 коли от Горубляне и да чукна на дърво или там на каквото ще да е читави са, та всичко е на късмет
                    Andro160: няма как да си позволя нова кола, така че ще караме старите на Европа. Есеки фен я използвам, а в почивните дни за разходки, така че тези км които съм подочил ако се замислиш си стават без да ги усетиш.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                      Тия коли, които сте посочили са по на 10 - 15 год. Какви "50 хил. км. на година" ще навъртат!? По скоро след 50 хил. ще стават само за скраб.
                      И ти си прав, че са на по 10 + години, но просто не сме дорасли за нови коли, а пък още повече за джипове, затова ще си караме стари коли, на които да се радваме. Според Вас full или part time е по-добре

Коментар

... Според Вас full или part time е по-добре
                        Ако, както предполагам, колата ще се кара предимно по пътищата фултайм-ът определено е за предпочитане. Иначе, за офроуд експлоатация парттайм е "класика в жанра".
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Според Вас full или part time е по-добре
                          Много зависи от това дали харесваш блондинки или брюнетки !

Във форума има изписано много за двете системи и реши сам коя би ти била по-полезна на теб . Зависи изцяло от условията при , които ще се ползва автомобила . Нещо , което ти сам знаеш най-добре .

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
                            Много зависи от това дали харесваш блондинки или брюнетки !
                            Аз харесвам и от едните, и от другите!

За зимата с full time, ще е по-дбре!

Коментар

Доста късмет ще ти е необходим за намирането на джип в посочения бюджет и ресурс над 50 000 км/година..
                              0899 шест5313нула
                              За всекиго по нещо

Коментар

Карал съм 4,0литрово Чероки на 20+ години което беше на 630 000 хил километра-малко тропаше но двигателя работеше доста спокойно.Имам Терано.Карал съм всички изброени,но ако става въпрос за возия и екстри ми се струва че на Гранда няма коя да се опре.Бензиновя им мотор има голям ресурс,така че ако намериш на 200-300 х.км-със сигурност мотора ще те изкара 10 години.Това според мен де... Успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X