Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Frontera,Terrano 2 ili Pinin

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Frontera,Terrano 2 ili Pinin

Става особено ако не ти пука особено за джипката. Виждал съм ивеко карано на отработено олио през лятото , на какво му приличаше помпата за едно лято. Иначе тераното е всеядно , ама чак пък отработено масло...За горенето , ще го гори , ама докога ще работи ...Имам приятел който години наред си кара дизеловия пасат с трансформаторно масло , керосин и подобни смески. Смешно е , че се чудеше защо не ще да пали зимата освен ако комшията не го дръпне. После му направи основен ремонт и продължи да си го кара с всякакви боклуци , ама той така го разбира живота. Наистина със сигурност му е избил парите, ама на какво миришеше вътре в колата!

Коментар

Първоначално публикуван от Dido-usa1 Преглед на мнение
      Много мнения,много теми и всеки си хвали това което му е в гаража според мен от всичко изчетено от мен в форума,но въпроса ми е следния..... : Трябва ми ефтин джип за Лов които няма да се пази и ще се кара по сериозно по черни пътища , да е по къс и компактен за градско - общо взето нещо ежедневно , може и Тойото 90-ка ама не ми харесва като визия , стария МЛ W163 също отговаря ли на изискванията ... цената да е в порядъка на 7-10 000 Лв.
      Терано обаче 2,7тди къса база-за лов./3,0-бегай от него/

Коментар

Първоначално публикуван от milchev74 Преглед на мнение
        Терано обаче 2,7тди къса база-за лов./3,0-бегай от него/
        +1
        И към горното за 10к. лв можеш да вземеш доста добра джипка къса база, ако търсиш нещо дето да е за сериозен офф... вземи нещо с цели мостове пак в тоя ред на мисли - Нисан, Тойота.
        Пък ако си върш фен на Тераното - в същия бюджет вземаш джип, бодваш цели мостове и си гледаш сеира

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X