Много мнения,много теми и всеки си хвали това което му е в гаража според мен от всичко изчетено от мен в форума,но въпроса ми е следния..... : Трябва ми ефтин джип за Лов които няма да се пази и ще се кара по сериозно по черни пътища , да е по къс и компактен за градско - общо взето нещо ежедневно , може и Тойото 90-ка ама не ми харесва като визия , стария МЛ W163 също отговаря ли на изискванията ... цената да е в порядъка на 7-10 000 Лв.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Frontera,Terrano 2 ili Pinin
Свий
X
-
От: Frontera,Terrano 2 ili Pinin
Колега, влезте в подразделите на форума ни с всичките марки от - до , и отделете повечко време да попрочетете, няма да стане за час-два, но после сам ще решите кое ще е най-добре за Вас спрямо изискаванията, бюджета Ви и т.н. , инак колегите ще Ви кажат да си купите жълт джип, успех
Инак, личното ми мнение относно вашите критерии, (Трябва ми ефтин джип за Лов които няма да се пази и ще се кара по сериозно по черни пътища ) Сузуки витара...
-
Добре ако оставим Тераното от 3-те като е такова да е от 2002-2004-та защото искам да е с-по големия мотор 3.0 Дизел с 154 к.с. и го сложим на КАНТАР с МЛ-2002-ра 2005-та Фейлифт.... ???? За Мл-а ок спор няма ,че ще е по добре като возия,интериор,комфорт и пътно поведение предполагам,но от там нататък ,,,.... ??? А и друго което се сещам и искам да попитам - какеа реално е разликата м/у Теранното от последните му години и ПАТРУЛ GR2-ka с Едни и същи мотори говорим 3.0 ДИЗЕЛ ? Чувал съм ,че ПАтрула гори значително повече- на теглото му ли се дължи това ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dido-usa1 Преглед на мнениеДобре ако оставим Тераното от 3-те като е такова да е от 2002-2004-та защото искам да е с-по големия мотор 3.0 Дизел с 154 к.с....
Първоначално публикуван от Dido-usa1 Преглед на мнениеЗа Мл-а ок спор няма ,че ще е по добре като возия,интериор,комфорт и пътно поведение предполагам,но от там нататък ,,,.... ???
Ако държиш на външния вид и глезотиите в купето и имаш пари за наливане взимай МЛ. Ако искаш здраво и непретенциозно 4х4, сравнително евтино, с доста възможности извън пътя (в рамките на нормалното) отиваш на Тераното.Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!
Коментар
-
На късото терано 2.7 тди мотора му е напълно достатъчен. Друг е въпроса при експлоатация без пазене колко ще му устиска ходовата част, ама то на какво ли ще устиска... От коментираните модели и марки, според мен нисана е най - добрия избор. 3.0 мотора да, ама от послдената година на производство-2005 , но цената няма да ти хареса. Като цяло 2.7 е по безболезнения избор. За не екстремни изпълнения тераното е перфектно. За повече - патрол, тойота кукурузер, дефендър, сузуки самурай/моя любимец/.
Мицубиши паджеро също не е за подценяване, дори в някой отношения изглежда по- здраво направено от тераното. Визирам ходова част - всичко е значително по- масивно.
Разликата между тераното и патрула е доста голяма , а приликата се изчерпва с това , че ползват един и същ мотор-3.0. Определено патрула е по - тежък , с цели мостове и т.н.
Ако критерия за избор ще ти е кой гори по - малко , хич не заглеждай джип. Разход под 12 нафта в градски условия е само в сферата на мечтите.Последно редактирано от kikimora; 18-12-13, 07:06.
Коментар
-
Паджеро КЛАСИК също ми харесва, но в сравнение с Тераното като ходова част ,мотор и скорости си нямам и на идея кой е по здрав и с по ефтина подръжка, а и те нали имат два Дизела 2.5-99к.с. и 2.8-125 к.с.Чичо ми имаше преди 2-3 години такова двуврато с 2.5 мотора за лов го беше взел от ХАсково от майстор и уж много гледано,поддържано и обслужено..... в началото всичко беше наред,но след няколко месеца проблем след проблем и косата му побеля с това Митсубиши и накрая го даде за без пари само и само да се оттарве и сега на лов с ПАНДА се ходи
Трагедия е и тя ама нали за това се търси нещо по-удачно
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dido-usa1 Преглед на мнениеПаджеро ........... Дизела 2.5-99к.с. и 2.8-125 к.с.Чичо ми ........ в началото всичко беше наред, но след няколко месеца проблем след проблем и косата му побеля с това Митсубиши .....
Dido-usa1: А някои карал ли е 2.7-125 к.с. с горяло масло или олио и как му се отразява защото паджерото го карахме горе долу 1-година така и беше ОКJeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Става с олио, рибено масло и горяло масло. Даже и с мазут, ако се подгрее достатъчно.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар