Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Dacia Duster
Свий
X
-
От: Dacia Duster
Новите СУВ-чета всичките са икономични (особено дизелите), ама човек като си купи ново МПС за 30-50-60 хиляди лв... Дреме му дали харчи 6 или 7/100 нафта...
Икономията при Дъстъра идва от ниската цена (в сравнение с други марки с подобни размери). Сравнението на цени на нова кола със стара (почти) винаги е в полза на старата - добре, че на запад по-рядко си правят тая сметка връщат старите коли и купуват нови... Иначе какво щяхме да караме???помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
И после, като дойде ред да му баем на кахърите....то дюзи, нафтови помпи..Нема нужда. Предпочитам много висок разход/карам мако километри/ ама да знам , че карам кола, която се отзовава като и намачкам педала и не ми прави тъпи мизерии, точно когато разчитам на нея. Нямам досег с датчия, вероятно няма и да имам. Нагледал съм се на достатъчно много мотори на рено със същият мотор, с проблеми , които излизат извън бюджета ми. Така и не ми стана ясно каква е системата 4х4 която ползва въпросния модел, освен ,че е от нисан. Последните не са направили нищо читаво след терано 2, което като идея е ....доста старо, но много добро.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнениеИ после, като дойде ред да му баем на кахърите....то дюзи, нафтови помпи..Нема нужда. Предпочитам много висок разход/карам мако километри/ ама да знам , че карам кола, която се отзовава като и намачкам педала и не ми прави тъпи мизерии, точно когато разчитам на нея. Нямам досег с датчия, вероятно няма и да имам. Наледал съм се на достатъчно много мотори на рено със същият мотор, с проблеми , които излизат извън бюджета ми. Така и не ми стана ясно каква е системата 4х4 която ползва въпросния модел, освен ,че е от нисан. Последните не са направили нищо читаво след терано 2, което като идея е ....доста старо.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнениеИ после, като дойде ред да му баем на кахърите....то дюзи, нафтови помпи..Нема нужда. Предпочитам много висок разход/карам мако километри/ ама да знам , че карам кола, която се отзовава като и намачкам педала и не ми прави тъпи мизерии, точно когато разчитам на нея. Нямам досег с датчия, вероятно няма и да имам. Нагледал съм се на достатъчно много мотори на рено със същият мотор, с проблеми , които излизат извън бюджета ми. Така и не ми стана ясно каква е системата 4х4 която ползва въпросния модел, освен ,че е от нисан. Последните не са направили нищо читаво след терано 2, което като идея е ....доста старо, но много добро.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнениевече и на някои Мерцедеси ги слагат - остави докъде стинаха...
http://www.autoscout24.de/NewMarketD...000000&asrc=stПо Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
рено-мено... совите не са това което са! Когато ни казаха, че новите ни коли ще са мегани, на всички ни се приср@.... 50000 км по-късно никакви сериозни забележки, особено към двигаделчето 1.5 dCI. Говоря за наблюдение в/у над 50 коли...В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение50000 км по-късно никакви сериозни забележки0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Щом таксиджиите в Сф харесват 1.5дси, едва ли прави "проблем с дюзите" при дневен пробег от 20км...
Учудвам се колко много хора са виждали нова кола само на снимка и си мислят, че е същото като "горублянка" нов внос на 120х. км, дето е "като нова"помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениеЩом таксиджиите в Сф харесват 1.5дси, едва ли прави "проблем с дюзите" при дневен пробег от 20км... Учудвам се колко много хора са виждали нова кола само на снимка и си мислят, че е същото като "горублянка" нов внос на 120х. км, дето е "като нова"
Коментар
-
Първоначално публикуван от batboby Преглед на мнениеИ тези километри ги умножаваш най-малко по 2, и то ако си голям късметлия.помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеТърпение Колега , още малко търпение...млади са още..В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеТърпение Колега , още малко търпение...млади са още..
Поздрави!Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
В "Ауто-Билд"(който не е мерило, но все пак) имаше статия тази година за Duster Dci(по-мощния) с 4х4 след пробег от 100000км..Хвалят го, като проходимост, и като двигател!Инак са сменяли помпа на съединител(гаранционно) и е имало проблем с ръчните скорости от грешка при сглобката, който малко трудно са открили и е отстранен също гаранционно.
М/у другото мисля, че няма по-безпроблемен съвременен дизел от комън-рейла на Рено!
И още-в подобна тема е редно да пишат само такЪви, които имат, или са карали и карат подобен SUV, който е ясно, че не истинска високопроходима жипка, каквито отдавна не се произвеждат-с малки и скъпи изключения!
П.С."Изкефи" мЪ младокът(от Троян, май), който веднък след пускането на темата се изказа, като старо куче!Не, че даде някакво смислено и полезно мнение, ама да се разпише, момчето...
много автомати-слаби резултати!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар