Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Dacia Duster

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Dacia Duster

Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнение
    Тераното... ...19/100....!
    Е това ми е невъзможно да го постигна, честно. Градско или извън, всякак натоварено, при всякакви условия. При това работата ми е точно на 10 минути градско каране, и през седмицата се кара практически постоянно студено - просто няма време да загрее. Повече от 15/100 зимата ми е невъзможно да го накарам да харчи. Лятото пък с натискане до ламарината до морето в едната посока ми е давало максимум 14, в обратната със същото каране - 12.5.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Кеш разбира се.Кола,мотор, трактор, мотокар джип, бус, камион, самолет.Всичко карам законно.Намери го при горните условия и покрай почерпката ще отнесеш и 10% преди данъците.
      „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Първоначално публикуван от tiramisu Преглед на мнение
        Кеш разбира се.Кола,мотор, трактор, мотокар джип, бус, камион, самолет.Всичко карам законно.Намери го при горните условия и покрай почерпката ще отнесеш и 10% преди данъците.
        Конкретизирай марка и модел, може и на лични да не спамим тук - за 10% предпочитани са горния клас - и ще те уредим с ein jahres auto, макс. 2 г... какъвто беше примера

Коментар

Всичко, което е "Айн ярес ауто". Така избора ще е по-голям.Cериозен съм, стига да се придържаме за примера-километри и години.Знам че такова животно няма, ама знам ли....спирам да спамя.
          Последно редактирано от tiramisu; 09-12-13, 23:25.

Коментар

1 г. - 30% под цената като нова, 2 г - 50 %... километрите са до 10 000 км на година... ок?

Коментар

О.к.....Давай.

Коментар

Първоначално публикуван от tiramisu Преглед на мнение
                О.к.....Давай.
                очаквай на лични - да не спамим, или да отворим нова тема, ама тогава минаваме в търговските теми...

Коментар

Мейла ми е .... ekip_auto@abv.bg

Коментар

Карах такава кола на тестдрайв и определено предпочитам 20-годишна японка. Не твърдя, че е лоша, ма ни мъ кефи, ама ич!
                    Все пак съседите правят нещо а ние НИЩО. Направили са точно това, което са искали - евтина евъридейка.
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Тя такава е концепцията като цяло на подразделението Дачия, евтини автомобили, на 80% насочени към сегмента дребен бизнес и държавна администрация.Останлите продажби в повече са добре дошли.

Коментар

Тука някакви зли езици разправят под сурдинка , че се подготвя нова Дачия - Дънпреца. На демонстративното шоу на волана щял да бъде Кен Блок!
                        Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                          Все пак съседите правят нещо а ние НИЩО. Направили са точно това, което са искали - евтина евъридейка.
                          Завода за Great Wall, фалира ли?
                          А по темата за дъстъра, бих казал, че за цената си, добре се движи из калните пътеки. Веднъж едно такова присъства на една наша офроуд разходчица и доста добре се представи, естествено заобикаляше местата къде нямаше да му стигне клиренс.
                          Аз лично не бих си го купил и не бих го препоръчал.

Коментар

Ще споделя впечатление от сандеро /служебно/, просто това карам в момента . На асфалта голям кютюк , просто анти от всякъде . Работата ми е свързана с обикаляне на цигански махали и там е в стихията си . Няма да повярвате от къде минавам само с предно , впечатлен съм !!! Последно по 7 ми декември бях в района на Тошков чарк / имаше сняг около 20 см. / и само със зимните гуми минавах през места където приятели с джипове пускаха двойното . Прекръстих я на дъстър ! Даже приятелите се навираха отдолу да гледат да не съм с двойно . Тази кола е за черни пътища , не за асфалт . Ще ми е любопитно да покарам дъстъра .

Коментар

Обезценката? Това е най-хубавото За една година каското ми падна почти наполовина. Някой би ли продал кола на година и на 15 000 км.? И защо да го правя?
                              Това са някакви теории без реална стойност.
                              Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Спарки , разхода на тераното / 3км градско в едната посока , температура -23 градуса , до -10 градуса/ засечен пълно-пълно.
                                Субаруто продължава да си подобрява рекордите, от вчера гордо показва разход от 21л/100 и най- вероятно разликата от действителността с борд компа е около 200 грама. Забавно а?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X