Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги дайте съвет за джипче ;)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колеги дайте съвет за джипче

Първоначално публикуван от RIFLE Преглед на мнение
    В секса ли? ...
    Не бе, кафе няма да ми прави- разбира се в секса... Да е жива и здрава комшийката, не е страшно положението

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
    ...Даже Лада-Нива е по-здрава и надеждна от това недоразумение .
    Ако още някой го потвърди това си сменям мнението за избор на "по-читавото" без оглед на марка и модел...

Коментар

Първоначално публикуван от RIFLE Преглед на мнение
      В секса ли? майтап
      а тези бъгове на фрилендъра в следващите поколения не са ли ги оправили?Питам конкретно за фрилендър2 ?
      Не се ли излиза от асфалта и особено за жена вземай фриии и не се чуди по-конфортно ,по-визия и най-важното в пъти по стабилно на асфалт

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
        Няма значение кой ще го кара- не се чупи само това, дето го няма монтирано на него. Ела да го видиш разглобен при мен. Каран е само по асфалт и основно по маршрута Русе- о-в Кефалоня/Гърция/ Никога не е излизал от пътя, само маркови консумативи и всичко е тотален леш- предница, кардани, вискомуфи, глава няколко пъти... абе- нужник безподобен. Даже Лада-Нива е по-здрава и надеждна от това недоразумение .
        Няма смисъл..питат,питат , а като отговориш - "да , ама па по-красив е Фриилендъра". Един познат с такъв нужник, който беше останал само с предно, поради прекрасни явления настъпили в раздатката, почервеня от срам на Банско като се наложи един Пасат да го дръпне поради невъзможност да преодолее безпомощността си...иначе джип кара р'иаш ли...
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Хехе,истории да искаш. Аз пък имам един приятел на който буквално му опада косата от лендъра. Караше го само зимата,че загряваше по-бавно,щото лятото минеше ли 40,50 градуса и влизаше в авариен режим и можеше да се движи само с 30 .... заеби 2 години го ремонтираха,накрая го оправи,ама незнам остана ли нещо не сменено. Пък и пазар няма,не може да го продаде и си го кара... със сълзи на очите...

Коментар

Вчера сваляхме стартер на Кия, три болта,три часа!!!
            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
              .... Един познат с такъв нужник, който беше останал само с предно, ......
              Ти па къде си виждал Фри 4х4.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                Ти па къде си виждал Фри 4х4.
                Е, немой с лошо...на 200 един е с работещо 4х4, ако е сменена муфата преди 1000 км.
                Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                  Вчера сваляхме стартер на Кия, три болта,три часа!!!
                  По-добре "три болта, три часа", от колкото "един Фрийлендер - цял живот мъка".
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Благодарско за съветите ,ние още избираме Ако е здрава то цвета не бил хубав . Ако хареса на цвят то пък се оказва ,че само цвета и е хубавото.Абе страшен филм .А дано скоро намеря.
                    Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
                    0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнение
                      ... Ако е здрава то цвета не бил хубав . Ако хареса на цвят то пък се оказва ,че само цвета и е хубавото...
                      Лесен си- купуваш читавата бройка и обещаваш пролетта (че сега е зима и не е подходящ сезона) да пребоядисате колата в нужният цвят... Пък пролетта я камилата, я камиларя

Коментар

Първоначално публикуван от Jack Bauer Преглед на мнение
                        аз бих препоръчал Toyota Rav 4. Поздрави
                        и аз

Коментар

Аз не ,че много разбирам много,но с цел да помогна искам да попитам ПАДЖЕРО ПИНИН не и ли харесва ? А за Киа-та мога да кажа като мнение защото 2 години съм карал такъв СПОРТИДЖ в УСА ((мисля ,че е 2.2 бензин е мотора за там с които се предлагат)) и е мъртвец от всякаде. Мойта беше на 70 000 Мили , клати се супер много - лигава и нестабилна , не върви , тясна е , скоростите ( АВТОМАТ ЕСтествено ) ми се прецакаха и я продадох за колкото съм я взел 3500 $ ама беше 2007-ма година това ,а колата 2002-ра.... ФРИЛЕНДЪРА е Боклук ама и КИА-та не е кой знае каква стока, РАВ-4 и той е ..... Точно женска кола на големи ГУМИ с Скъпа подръжка според мен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X