Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги дайте съвет за джипче ;)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колеги дайте съвет за джипче

колеги а какви са недостатъците на Ленд Ровъра

Коментар

Първоначално публикуван от 0gnqn Преглед на мнение
      колеги а какви са недостатъците на Ленд Ровъра
      Много конструктивни грешки и слаби места има Фриилендера. Неслучайно е издънката на тази знаменита и славна марка иначе. Чупи раздатки, дифове и какво ли още не, слаба предница и окачване и други недомислия..
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Фрилендъра не го ли забраниха вече?
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Киата та кията..Ако съм жена и някой ми купи Кия секс повече няма да види. Дясната му ръка ще стане като бинокъл. Пък много важно че двигателя е Мазда(тва значи че и не върви).
          Фрилендъра поне е луксозен и прави кеф. Жените го харесват. И не се разваля всеки ден, а само един път на месец.
          Гаранция, че тия дето плюят Фрилендъра са чували за него само на опашката за плащане на кабелната телевизия.
          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

То бива да си фен, ама то твоето е извратено....
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Наистина колеги, Фрилендъра е по красив от Киата и жената ще го хареса повече. Това сега е както едно време жените харесваха Опел Тигра и нищо друго, но дали е практично не се знае. Аз в автосервиза имам един клиент, който си прави Фрилендъра много често, всеки месец поне по веднъж.Като се почне от предница, та се стигне до карета и лагери. Онзи ден свалихме кардана и се стигна до рециклиране на карето от скоростите, защото не се предлага само то. Наистина цената не беше висока около 180лв. Колега сам си прецени кой е по добър.Аз лично нито единия нито другия.......!
              Последно редактирано от lyubo73; 03-12-13, 07:12.
              0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                Киата та кията..Ако съм жена и някой ми купи Кия секс повече няма да види. Дясната му ръка ще стане като бинокъл. Пък много важно че двигателя е Мазда(тва значи че и не върви).
                Фрилендъра поне е луксозен и прави кеф. Жените го харесват. И не се разваля всеки ден, а само един път на месец.
                Гаранция, че тия дето плюят Фрилендъра са чували за него само на опашката за плащане на кабелната телевизия.
                Русев, недей пред хората барем да говориш за невървящите и скапани японски дизели...ние тука си се знаем ! А ако му препоръчваш на човека Фриииии дрън-дрън, пусни му на лични номера си, за да знае на кого да изпраща благодарствени СМС-и в знак на дълбока признателност !
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Баси бате, и нъмви имам под ръка, ама за "джипче" е темата.

Коментар

"дясната ръка, ще му стане като бинокъл". Какво направи бе Русев, паднах под масата.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                      "дясната ръка, ще му стане като бинокъл". Какво направи бе Русев, паднах под масата.
                      Аз си трайкам, че верно ще ми стане шепата на фунийка ако сменя джипа на Женя с нещо подобно.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Извън темата....и тови влиза в списъка, за който ти говорех

Коментар

Аз съм за Фрийлендъра.Много по красив е и ако случиш на бройка може дълги години женати да си го кара.Не вярвам тя да прави тежък офроуд с него, че да го потроши.Имам комшия с такъв джип и си го кара вече няколко години без проблем.Фрийлендъра е разработен като концепсия за младжко джипче, не е за тежък офроуд...и е по красив от тая Кия.Иначе кията може и да е по-здрава ама това в твоя случей не е от значение, защото ще го кара жена и дори и нещо да пръдне няма да е кой знае какво.В крайна сметка важното е на душата и да е добре като го кара.Нека пробва и двата и да си каже кое е нейното джипче.Иначе за женска кола аз бих препоръчал Toyota Rav 4.Поздрави

Коментар

...Ако съм жена и някой ми купи Кия секс повече няма да види....
                            Питах жената и категорично го отрече това- няма да бъда лишен от секс. Само дето тя нямало да участва- да съм се спасявал сам...

Сериозно- взима се най-читавото дето намерите за бюджета независимо от марка и модел. Е, ако смяташ да пращаш жената да катери Мусала посред зима в 2м. сняг- избираш по-проходимото, ама за градски условия това е без значение...

Коментар

Първоначално публикуван от mstef Преглед на мнение
                              Питах жената и категорично го отрече това- няма да бъда лишен от секс. Само дето тя нямало да участва- да съм се спасявал сам...

...
                              В секса ли? майтап
                              а тези бъгове на фрилендъра в следващите поколения не са ли ги оправили?Питам конкретно за фрилендър2 ?
                              Pathfinder 4.0L

Коментар

Първоначално публикуван от Jack Bauer Преглед на мнение
                                Аз съм за Фрийлендъра.ама това в твоя случей не е от значение, защото ще го кара жена и дори и нещо да пръдне няма да е кой знае какво.
                                Няма значение кой ще го кара- не се чупи само това, дето го няма монтирано на него. Ела да го видиш разглобен при мен. Каран е само по асфалт и основно по маршрута Русе- о-в Кефалоня/Гърция/ Никога не е излизал от пътя, само маркови консумативи и всичко е тотален леш- предница, кардани, вискомуфи, глава няколко пъти... абе- нужник безподобен. Даже Лада-Нива е по-здрава и надеждна от това недоразумение .
                                На сърбела майката му е чесането.
                                Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X