Здравейте, четох много.. рових из интернет и търсех евтини варианти да се сдобия с возило което да ми доставя удоволствие. Отначало не харесвах Газ 69, но като прочетох това-онова, като изгледах някой клип и сравних цените с останалите машини, мисля, че това е моя джип. Има ли шанс новобранец като мен, да се справи с въпросния модел Газ, опит много нямам.. карал съм една Буханка фургон, много капризна и очукана .. без доработки , всичко адски дървено. Дайте съвет, да вземам ли ГАЗка (ще да е евтина защото обичам да човъркам, смятам сам да стегна по-голямата част от джипа) Имам доста литература за тези машини, имам силен човек, механик до себе си. Пари нямам, затова искам да купя джип на старо и да го стегна. Мерси предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Още един нов..
Свий
X
-
От: Още един нов..
Не си купувай джп. Няма еФтин. Дори ГАЗ.Първоначално публикуван от TaskovBG Преглед на мнение......Пари нямам, .....
Парите за покупка на какъв да е еФтин джип са 10-20% от похарчените за вървящ в гората таралясник.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
-
Да бе да. Най-евтиния дето съм купувал все още се движи. Пък най-скъпия събира прах в халетоПървоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеНе си купувай джп. Няма еФтин. Дори ГАЗ.
Парите за покупка на какъв да е еФтин джип са 10-20% от похарчените за вървящ в гората таралясник.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
10-20% искаш да кажеш, че с моите 2000 лв не мога да взема нещо движещо се , казах, че имам мерак и възможност да отделям доста време за доработка и "ъпгрейд" на машината. Тъст ми е механик на руска техника с 25 години стаж който разполага и с доста части за такава. Вече имам една оферта за Лада Нива, но някак не ме грабва. Та, ако 2000 лв. са 15% от цената на добър джип, значи аз съм за никъде.
Коментар
-
Ти па кога си имал УАЗ ...т.е еФтин джип??Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеДа бе да. Най-евтиния дето съм купувал все още се движи. Пък най-скъпия събира прах в халето
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Добре де, чак толкова еФтин не съм ималПървоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеТи па кога си имал УАЗ ...т.е еФтин джип??
)))
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Добре де, ще кажеш след малко, аз в момента нямам нищо, дет се движиПървоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеДобре де, чак толкова еФтин не съм имал
)))
Ма за спора имаш
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Не ти препоръчам Нива, по добре е за 2000лв. един истински джип ГАЗ 69 и вече натам тъста ще го стяга.Първоначално публикуван от TaskovBG Преглед на мнение10-20% искаш да кажеш, че с моите 2000 лв не мога да взема нещо движещо се , казах, че имам мерак и възможност да отделям доста време за доработка и "ъпгрейд" на машината. Тъст ми е механик на руска техника с 25 години стаж който разполага и с доста части за такава. Вече имам една оферта за Лада Нива, но някак не ме грабва. Та, ако 2000 лв. са 15% от цената на добър джип, значи аз съм за никъде.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
+1 ! И освен всичко,очевидно и ще ти е интересно и сам да се занимаваш!Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеЗа тия пари и тъст - УАЗ/Газ
Коментар
-
После надуваш тъста на джантите и гааааз.Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеЗа тия пари и тъст - УАЗ/Газ
Бъдете реалисти бе хора. Само ще си даде париците момчето, ще стигне до гумите и.... хоп-1000лв. ...лебедката-500лв...коланчета-100лв. ....бензин за една разходчица 50 лв.
Единствената далавера ще е ако се научи на монтьорлък. ...ма то тука е по-добре да се научи на терикатлък, на'л тъй?Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар