Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро или Патрол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Паджеро или Патрол

Първоначално публикуван от Postman Преглед на мнение
    И последно - за да катериш успешно наклоните към вкъщи, особено ако е утъпкан и почти заледен сняг, ще имаш (според мен поне) същите проблеми, които би имал и с Е46 Х, като изключим клиренса разбира се.
    Тва въртилатора няма ли електроника и централен диф? Щото ако да теоретично трябва да се справя по-добре от камиончето на заснежен асфалт.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от vladimir83 Преглед на мнение
      .... Искам да е вдигната и да вози комфортно по лош път, да изкачва стръмни баири зимата по непочистени от сняг стръмни улици. Искам да го ползвам за ежедневна кола в София и редки разходки извън столицата и по Витоша, а БМВ-то да си го държа за по-дълъг път. Всяването на градски респект за задължително, затова вдигната и с големи гуми. Трябва да се справя добре със спящите полицаи, по възможност на пълна газ и да скача
      ...
      Аз имам Патрол 4.2 бензин.
      При изискванията които си описал, твоят избор е Паджеро.
      Патрола, особено повдигнат е камион. Комфорта е като за офроуд. Трудно се управлява в града. Постоянно някакви "буболечки" те изпреварват и ти се врат под бронята. Едно докосване за теб е смачкване за станиолените автомобилчета.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Тва въртилатора няма ли електроника и централен диф? Щото ако да теоретично трябва да се справя по-добре от камиончето на заснежен асфалт.
        И аз мисля, че ще е не по-зле, особено със сравнително нови зимни гуми.
        V70-T5 / GR 2,8 / XV1900A

Коментар

Каквото и да правиш, ако смяташ да пътуваш повече си запази леката кола. Няма джип, камо ли от посочените години, който да се доближава до качествата на леката кола, камо ли BMW 330Xd. Нито като бързина, нито като маневреност, нито като разход.... абе по всички параграфи колата си е кола.
          За тия пари читав Патрол трудно ще се намери. Разгледай Jeep-овете вписват се идеално в цената и Паджерото, все ще си харесаш нещо.
          Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
          Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Живея при условията, които си описал, в Бояна. Имах Патрол (Дизел), Паджеро (3000 Бензин). Патрола има нужда от кауза грандиозна машина, но ти писва от гориво, скъпа подръжка и никакви предимства при градски сняг. Паджерото, по култивирано и много по-бюджетно. Според мен единствено възможно със споменатият бюджет! Но субару...ги превъзхожда във всичко описано, бих заменил БМВто + парите за хубав Оутбак, все пак колко пъти снега по улицата е над 40-50см.? А и подържаш един автомобил...успех!
            VARADERO SD2

Коментар

+1 за Паджеро
              А Субарото как е като поддръжка?
              Nissan Patrol Y60

Коментар

Първоначално публикуван от itsme Преглед на мнение
                +1 за Паджеро
                А Субарото как е като поддръжка?
                Ако знаеш от къде да си поръчваш оригинални части,поддръжката е като на средно статистическа кола.

Коментар

Това сигурно е така, но не всеки може да си намира части на нормални цени. Затова нека говорим в общия случай как стоят нещата.
                  Nissan Patrol Y60

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
                    Живея при условията, които си описал, в Бояна. Имах Патрол (Дизел), Паджеро (3000 Бензин). Патрола има нужда от кауза грандиозна машина, но ти писва от гориво, скъпа подръжка и никакви предимства при градски сняг. Паджерото, по култивирано и много по-бюджетно. Според мен единствено възможно със споменатият бюджет! Но субару...ги превъзхожда във всичко описано, бих заменил БМВто + парите за хубав Оутбак, все пак колко пъти снега по улицата е над 40-50см.? А и подържаш един автомобил...успех!
                    Евала за мнението, мерси.

Коментар

Първоначално публикуван от itsme Преглед на мнение
                      Това сигурно е така, но не всеки може да си намира части на нормални цени. Затова нека говорим в общия случай как стоят нещата.
                      дефинирай "нормални" цени и ще ти кажа какви са на субаруто............ при старата кола е важно не само какви са цените на частите, ами и колко често се налага да ги купуваш, затова най-важно е първоначалното състояние.

а в общия случай изобщо не се налага да ровиш денонощно в нета, че да "намираш" частите на добри цени: има достатъчно хора /вкл. и тук във форума/ които доставят оригинални части на /няма да кажа нормални/ приемливи за мен цени.

Коментар

+1 за Нисан Патрол.
                        SUZUKI VITARA 1.6 16V COOPER DISCOVERER STT 31X10.5X15

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X