Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв джип за състезания ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв джип за състезания ?

Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнение
    Има едно Паджеро във Варна,готово за твоите мечти.Собственика се казва Цонко и цената му е около 15000лв.Има го в Мобиле бг.
    и колата е в добро състояние
    100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.

ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.

Коментар

За да се направи що-годе читава ралиджийка бюджета надвишава в пъти(много).
      Естествено може да се кара и с каквото има, ама не може да се очакват някакви резултати.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

За клас Т2 и бюджета който си определил мисля , че един бензинов Патрул 4.2 дълга база ще ти пасне много добре . Дългата база стои много добре на скоростно каране по нашите трасета , двигателя е прост и надежден и лесен за ремонт , а и Патрула е една от най издръжливите стокови машини , а и ако решиш да минеш в горния клас много лесно се тунингова . Пожелавам ти успех с на състезанията , ще се видим там .
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Патрол 4.2 дълга база с клетка за Т2,за 15000лв малко трудно.
          Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
          АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнение
            Патрол 4.2 дълга база с клетка за Т2,за 15000лв малко трудно.
            Що бе Венци , има ги с десен волан за парите които е обявил , само една клетка ще му трябва ... е разбира се трябва да се пипне навсякъде за да е сигурен в машината
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
              Що бе Венци , има ги с десен волан за парите които е обявил , само една клетка ще му трябва ... е разбира се трябва да се пипне навсякъде за да е сигурен в машината
              Живко не четеш темата внимателно,човека е приготвил 5-6000лв за първоначална инвестиция.
              АСК Ален Мак

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=160950
                Трябва ти окачване и по-як мотор. За цената ще се разберем.
                На сърбела майката му е чесането.
                Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                  Защо реши че Нисан Патрол е в Т1?
                  За въпроса по-горе - Патрула (ако е същият) е с двигател на Рендж, раздатка пак от него, а скорости в момента ... той да каже. С една дума е Патрул по външен вид и не отговаря на това което търся.

За бюджета - по принцип мноооого мразя да говоря за пари, ама много. Колкото - толкова. Сумата в началото я казах точно някой да не каже "виж продават Минито на Петерханзел".
                  Търся серийна кола, а не подготвена. Ако е влизала в гората или на състезание - не. Мъчена кола няма да взема ако ще да е мъчена грамотно от най-известния мъчител на джипки. Ще си я мъча аз, след като я подготвя по моите разбирания.
                  И тъй като за класа в който ще участвам ми трябва почти серийна джипка, а аз нямам голям опит с различни марки и модели - затова питам.

Коментар

Боре дали Патроля ще се справи с високите скорости.
                    АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
                      За въпроса по-горе - Патрула (ако е същият) е с двигател на Рендж, раздатка пак от него, а скорости в момента ... той да каже. С една дума е Патрул по външен вид и не отговаря на това което търся.
                      Може и аз да съм в грешка, ама не мислех, че става дума за точно този Патрол, а по принцип модела.
                      “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                      Walter Rohrl
                      GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

[QUOTE=nitro;2290992]За въпроса по-горе - Патрула (ако е същият) е с двигател на Рендж, раздатка пак от него, а скорости в момента ... той да каже. С една дума е Патрул по външен вид и не отговаря на това което търся.

Определено не става въпрос за същата машина ! Тази си е с стоков мотор и силови карантии
                        Uaz 469 2.4 D MB
                        KTM 600 ROTAX
                        Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
                        Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Първо- Купи си червена кола,защото изглежда добре на снимките.
                          Второ- Купи си нещо готово направено. В момента знам три автомобила като за теб че и с варненска регистрация. Самурай-120к.с. , Витара- 1,9ТДИ , Тойота 3,0ТДИ. Е първите две са ти по бюджета.
                          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                          Дий Снайдер

Коментар

Той иска да не е мъчена- ако може да е от някой доктор или адвокат.
                            На сърбела майката му е чесането.
                            Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Мъчени ама не домъчени. Показали са си детските болежки отдавна.
                              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                              Дий Снайдер

Коментар

Aз съм за Самурая 120к.с. Идеалната кола за рали.

А ако съм сериозен-Митсубиши 3,5. Или 2 или 3. Евото си е почти готов за т2. Но с 5-7000лв мисията е невъзможна. За нещо сносно мисля, че по 30 000лв няма да стане...
                                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X