Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Надежден джип след 2001 г. в ценови диапазон 8000 - 13-000 лв. - да си струва парите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Надежден джип след 2001 г. в ценови диапазон 8000 - 13-000 лв. - да си струва пар

Първоначално публикуван от kirorik Преглед на мнение
    Немска е колата, познатото оправдание - жена му не го харесала и затова си купили крузер. Но може и да е така, може и читав да излезе.
    Жени......мой ли ги разбра човек ,аз заради жена ква кола продадох и къв дръгел и взех..........По снимка не се гадае, те всички на снимка излизат хубави. Както ти каза колегата по-горе само с човек който му разбира на модела.
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

От: Надежден джип след 2001 г. в ценови диапазон 8000 - 13-000 лв. - да си струва пар

От 2 години имам Диско-2 Тд5 с чип. Според специалист е 168 кс. Върви отлично, чувствително по-мощно от нормалните със 138 кс. Разликата се усеща особено много при ускоряване и изкачване на баири на 5-та ск., както и през зимата. Няма разлика при разхода на нафта. На дълъг път при 90-100 км/ч е под 9 л./100 км. Сравненията са лични, с Диското-2 на жена ми. Ако имаш някакви въпроси, обади се на лични с-я. И 2-те са с гуми 245/70/16.
      Последно редактирано от trapper; 27-09-13, 18:30. Причина: пп.
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Защо все аз попадам на коли който харчат много
        Освен ако под "умерено каране" не разбираш под 2хил оборота на надолнище на 5-та където Тераното върви с около 90.
        Както и да съм го карал, а го карам най редовно до Пампорово по асфлат, отиване и връщане 300км, от които 30 км са градско 9/100 е най доброто което съм получавал. Тръгвам пълня до горе на OMV, връщам се пак пълня догоре на OMV и никога не е било под 9/100км.
        Последно редактирано от Д Петков; 06-10-13, 19:10.
        Mitsubishi Pajero 2800+
        Stop the earth I want to get down

Коментар

Първоначално публикуван от Д Петков Преглед на мнение
          Защо все аз попадам на коли който харчат много
          Освен ако под "умерено каране" не разбираш под 2хил оборота на надолнище на 5-та където Тераното върви с около 90.
          Ми купи си Дискавъри............
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
            Ми купи си Дискавъри............
            Заглеждам се от известно време за някакво Диско от Англия, нека да е с десен волан.
            Mitsubishi Pajero 2800+
            Stop the earth I want to get down

Коментар

Благодаря колеги за съветите : ТЛК J95 D4D автоматик дълга база, всички екстри за модела.
              Може да се закрива темата ако се сметне за несъстоятелна

Коментар

Добре дошъл!Очакваме снимки.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Честото сас здраве да си я караш,и да пуснеш някоя снимка.
                  SUZUKI VITARA V6
                  HONDA CBR 919RR
                  MERCEDES ML
                  MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Честито и много безаварийни километри!

Коментар

Честито, прекрасно камионче си взел . Да те слуша, да го глезиш и да те радва дълго !
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от kirorik Преглед на мнение
                        ТЛК J95 D4D автоматик
                        Супер! Честито! Сега ще ти стане безинтересен форума.
                        По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

--
                          По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Няма да видим снимки май. Мен ми по-интересно как успя да се вмъкне в ценовия диапазон?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X