Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi Space Wagon 2.4 GDI 4X4 - таралеж в гащите или не е толкова зле?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mitsubishi Space Wagon 2.4 GDI 4X4 - таралеж в гащите или не е толкова зле?

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
    Здравейте, колеги! Избутвам темата нагоре, за да не отварям нова. Имам въпрос към по-запознатите: Какво представлява 4Х4 задвижването на Крайслер Гранд Вояджер. Търсачката не изплю нищо.
    дано да си добре с руския имат си хората доста богат крайслер форум

Коментар

Благодаря за линка! Справям се с руския.
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

След като попрочетох за Крайслера от руския форум,ако аз си търсех подобен автомобил,бих се насочил към ЦРВ-то на Хонда.

Коментар

Първоначално публикуван от hhris08 Преглед на мнение
          След като попрочетох за Крайслера от руския форум,ако аз си търсех подобен автомобил,бих се насочил към ЦРВ-то на Хонда.
          Би ли посочил причините, които те насочват към такова решение? Не виждам как в ЦР-В-то ще станеш по време на движение и ще се разходиш из колата ако трябва.
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
            Би ли посочил причините, които те насочват към такова решение? Не виждам как в ЦР-В-то ще станеш по време на движение и ще се разходиш из колата ако трябва.
            В какъвто и да е автомобил от подобен клас(кола?),по време на движение не бих опитал да се разхождам из него(особено ако шофирам).В руския сайт има достатъчно информация за "особености" при експлоатацията на Вояджер-а,които АКО АЗ ТЪРСЕХ подобен автомобил,бих предпочел да си спестя.
            За информация: Нямам ЦРВ.Не харесвам системата за задвижване 4х4,която са приложили там японците. Но СПОРЕД МЕН , Хондата е достатъчно безпроблемен и надежден автомобил,доста разпространен и познат(последното-с оглед поддръжката).Има приличен клиренс(с "едно на ум") и опция за "помощ от приятел"(в определени ситуации бих предпочел да имам задвижването 4х4 на ЦРВ,пред това да съм само със задвижване на 2 от колелата).Купето е просторно,макар и без плъзгащи врати и мисля,че не отстъпва по удобство на "Спейс Вагон". Във Вояджер-а е по-просторно отколкото в ЦРВ-то. Ако при избора водещото ще е намирането на достатъчно вътрешен обем,пак не бих избрал Крайслер-а,т.к. мисля,че е сравнително рядко срещан като модел и това предполага трудности при поддръжката.
            Последно редактирано от hhris08; 04-09-13, 14:29.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X