Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЗБОР НА ДАМСКО ДЖИПЧЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ИЗБОР НА ДАМСКО ДЖИПЧЕ

Би ли формулирал понятието "женски автомобил или кола"?
    Nissan Patrol 2008
    Mercedes c220 cdi 2006
    Mercedes cls350 cdi 2013
    Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Първоначално публикуван от alexander_76 Преглед на мнение
      Би ли формулирал понятието "женски автомобил или кола"?
      Г-н Чолаков, под женски автомобил имах предвид, автомобил който ще се кара от жена. Вие разбирате какво имам в предвид, но спамите излишно, не мога да разбера защо. Или искате да трупате мнения, или просто обичате да се заяждате.
      Поздрави !
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
        Г-н Чолаков, под женски автомобил имах предвид, автомобил който ще се кара от жена. Вие разбирате какво имам в предвид, но спамите излишно, не мога да разбера защо. Или искате да трупате мнения, или просто обичате да се заяждате.
        Поздрави !

Като гледам май колегата е прав ,технически е мноооого по важно от колкото кое как изглежда ,всеки си има вкус ,някой по ръбат друг по заоблен трети зелен ,затова колегата пита Пинин или Хрв ,та техничеси погледната пинина е гавра с автомобилостроенето .......... Така че забележката ти не е много уместна . Поздрави!
        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Малка корекция, близо но не точно, не съм г-н Чолаков, и не трупам мнения с излишни коментари.
          По тая логика жени не могат да карат нищо с права линия защото не е естетически издържано. Пак Ви повтарям ако можете да дадете конкретни технически данни за посочените модели го направете, защото в противен случай излиза, че някой друг спами темата и трупа мнения.
          Nissan Patrol 2008
          Mercedes c220 cdi 2006
          Mercedes cls350 cdi 2013
          Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Стига сте се карали бре Колеги! Сега !! Както всеки човек има определен вкус и харесва определени коли, така и всяка жена има различен вкус!
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от alexander_76 Преглед на мнение
              Малка корекция, близо но не точно, не съм г-н Чолаков, и не трупам мнения с излишни коментари.
              По тая логика жени не могат да карат нищо с права линия защото не е естетически издържано. Пак Ви повтарям ако можете да дадете конкретни технически данни за посочените модели го направете, защото в противен случай излиза, че някой друг спами темата и трупа мнения.
              Извинявам се тогава, че ви обърках. Не, не целя да трупам мнения, а просто изказах мнение, предложих и Сузку Джимини, което според мен е доста удачен избор.
              Не целя и да се заяждам, в тази тема бях до тук. Понеже сме от един град, ако някога искате, можете да се обадите да пием по кафе, телефонът е в подписа.
              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
                Извинявам се тогава, че ви обърках. Не, не целя да трупам мнения, а просто изказах мнение, предложих и Сузку Джимини, което според мен е доста удачен избор.
                Не целя и да се заяждам, в тази тема бях до тук. Понеже сме от един град, ако някога искате, можете да се обадите да пием по кафе, телефонът е в подписа.

На първата страница има такова предложение за джимни ,и аз мисля че е удачно но за съжаление се търси ,,Дълга база"

Коментар

Аз също се извинявам, не искам постовете ми да прозвучат като заяждане телефонът ми е 0882598900, с удоволствие ще се запозная с Вас.
                  Поздрави !
                  Nissan Patrol 2008
                  Mercedes c220 cdi 2006
                  Mercedes cls350 cdi 2013
                  Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                    Стига сте се карали бре Колеги! Сега !! Както всеки човек има определен вкус и харесва определени коли, така и всяка жена има различен вкус!
                    Точно!
                    По някаква причина в България под "дамска кола" се разбира малолитражка. Което е точно противоположно на тукашната идея. С цел безопастност за майки и деца, тук мамите се возят в Секвоя или Събърбън. Моичката е с размер 5 обувки, белезниците на баджанака не могат да и стегнат китките нормално и си ги изхлузва, ама ония ден вика "искам Нисан Армада". Страничното огледало и е над главата... Май и стълба ще е нужна.

Та с 2 думи- действието на тая тема се развива в България и търсим сладка малолитражка.
                    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение

Никой не се кара ,просто споделяме мнения .

Коментар

Съжалявам,но темата се изроди.Не съм целял заяждане на дребно.За мен беше важно да чуя мнението ви за Паджеро Пинин.Не знам що за птица е това,парт тайм или фул тайм,трошливо ли е,скъпи части.Не ми трябва невероятна проходимост.Просто през зимата квартала ни в Банкя не го чистят,а и жената обича да минава през бордюри.Аз карам Монтерей,дълга база,доволен съм,но тя неще да го погледне.Затова гледам Pinin,много ме кефи на вид.Лошото е,че приключенията започват след покупката.Ценно е да чуя мнението на някой,който стопанисва такова.Другото е наистина реклама на собствените магарета.

Коментар

Моята примерно споделя, че най удобно и за каране , и за паркиране и изобщо и е било с джипа Тойота..и е така- голямо, от което бягат всички, огромни огледала с голяма видимост, железни брони, наблюдаваш от високо и имаш видимост напред над колите! Не разбирам точно логиката на дамския стремеж към малка кола!
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

Малко не се вписва в бюджета-койота урбън круисер/toyota urban cruiser/. Май става. Достатъчно високо, малко , икономично, но за жалост скъпо.
                            П.П. от жена до жена разлика ... , на мойта не и се слизаше от джипа....и сега всичко и е ниско, даже аутбека...

Коментар

Къде ги намирате тия жени........
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Койота ърбън крузер дрън дрън последния да влезе е Ярис 4х4. Който препоръчва Джимни замисля ли се изобщо с каква схема на задвижване е? Предпочитам да дам много пари но да си спестя разговора на тема "що е то парт тайм и има ли почва у нас" и да не изтръпвам като съм на майната си и гледам прогнозата за сняг в моя град.
                                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X