Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЗБОР НА ДАМСКО ДЖИПЧЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ИЗБОР НА ДАМСКО ДЖИПЧЕ

Здравейте колеги.От доста време жената мърмори срещу колата,която кара-Ланча Дедра дизел.Иска малка градска джипка.Спрял съм се на два доста различни варианта :Хонда HR-V или паджеро Пинин 1.8 MPI.И двете дълга база.Бюджета е около 6000лв.+обслужване и газификация.Дайте съвет,че ми се запали главата-кое от двете е по-малкото приключение?Спрял съм се на две колици внос от Италия.Благодаря предварително за всеки съвет.

От: ИЗБОР НА ДАМСКО ДЖИПЧЕ

Първоначално публикуван от лев4о Преглед на мнение
    Здравейте колеги.От доста време жената мърмори срещу колата,която кара-Ланча Дедра дизел.Иска малка градска джипка.Спрял съм се на два доста различни варианта :Хонда HR-V или паджеро Пинин 1.8 MPI.И двете дълга база.Бюджета е около 6000лв.+обслужване и газификация.Дайте съвет,че ми се запали главата-кое от двете е по-малкото приключение?Спрял съм се на две колици внос от Италия.Благодаря предварително за всеки съвет.
    Хондата.
    За пинина прочети:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=161892
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Привет.
      Ако жената е кандисала на дамско джипче, и остава не много, докато я навиеш на по-сериозен - уж дамски, ама мъжки джип.
      Доколкото те знам, ще направиш перфектния избор, така, че след кракто време ще си имаде освен S-classe, и два истински джипа.
      Почти съм уверен, че нещата ще се развият точно така.

Поздрави

Вени

( там с мерседесите, от Горно Изворово, преди десетина лета.. )

Коментар

Преди няколко дни напазарувахме за един приятел изключително запазено Харви от Горубляне..мотора мърка и точка ръжда няма. Италиянка. Само, че беше 6000 и с регистрация и обслужване отиде на 7 и нещо, а като добавиш газ ще станат 8! Иначе здрав автомобил с проста конструкция...стига да ти допадне екстериора, защото е особен, а и градско бързо-бързо глътна 12-13 литра за 100 километра....множко ми се струва!
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Силата на мечтите -Хонда
          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Хонда,много ги карат.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Мога да споделя личен опит: моята половинка много харесваше дискавърито. Щото е дребна сигурно, и обича да гледа отвисоко, а и заради автоматика също.
              Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Аз бих взел Хондата. Разгледай и Дайхацу Териос-дамски отвсякъде, даже повечето са розови...
                Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

От тия двата, Хондата.
                  Аз на твое място щях да оставя жената да избира. Така мрънкането е по-малко. Жените нЕмат угодия.
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Привет,

Аз продавам Пинин, в който съм сигурен, че жена Ви ще се влюби :

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=165808.

Не отговаря на условието за газификация, защото е GDI, и ще му искам повече от 6000лв, но пък няма какво да му се обслужва -- направил съм го слънце. Продавам го, защото станаха много автомобилите в семейството.

Телефонът ми го има в обявата, ако искате, може да се чуем и да коментираме (или пък може на ЛС, както е по-удобно).

Поздрави и късмет,
                    --sdg

Коментар

Първоначално публикуван от sdg Преглед на мнение
                      Привет,

Аз продавам Пинин, в който съм сигурен, че жена Ви ще се влюби :
                      Много е лъскав Пинин-а колега, ама гледам че човека търси дълга база!
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                        Много е лъскав Пинин-а колега, ама гледам че човека търси дълга база!
                        Така си е. А уж четох внимателно... Сори, и успех!

Коментар

Аз съм за НРВ-то, жена ми го кара от 6 години и дума не дава да се разделя с него! Пъргаво и много лесно се кара. Ако е наред не би трябвало да гори повече от 10 на сто градско на бензин. Изключително просто направена и надеждна колица. За цялото време при ежедневна експлоатация е сменян единствено радиатора, освен консумативите разбира се. Е, и по купето се правят от време на време разни бояджийски работи, че колкото и да е висока се намира къде да я ожули
                          HONDA CR-V 2.0 I-VTEC

Коментар

Mотора GDI го изключвам.Не понася газ.Не знам обаче как стои същия въпрос при мотора 1.6 на хондата?Някои специалисти казват,че от газта ускорено се износват леглата на клапаните.Слагат някакви системи за омасляване,но всичко е пунт и пластика.Карал съм много коли на газ-Мазди ,Мицубишита,Фордове,Мерседес.Не съм имал имал проблеми с клапани,дюзи и други простотии.

Коментар

Вчера гледа една мацка как се оправяше с една Киа Спортидж-типично женска кола.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X