Малките са женски, големите мъжки. Ако жена кара големо, е мъжкарана, ако мъж кара малко е гей... Не си ги измислям аз тея неща, таа... неа ме биете, моля.
Преди време говоря с шофьора на Батков, возиме се в едно А8L , къде 500 и нещо коньеве ..и проплака сиромаха-Глей сега кво са се зазяпали всички в нас...ееех къде ми е Уно-то да си се возя незабелязан....та някой път " големото" пречи!
По-добре Рав или Пинин, защото HR-V е доста ръбат и грозен, особено за жена (нищо лично към собствениците на такива).
Защо не погледнете и Сузуки Джимни ?
По-добре Рав или Пинин, защото HR-V е доста ръбат и грозен, особено за жена (нищо лично към собствениците на такива).
Защо не погледнете и Сузуки Джимни ?
Привет колега,
не мисля че е редно да даваме мнение за красотата и формата на дадена марка. Ако можеш да споделиш някакво мнение за техническите възможности на конкретните модели го направи, но коментари за форма на купето са меко казани "смешни". По тая логика и LJ70 не е джип, щото е много ръбат и грозен.
Привет колега,
не мисля че е редно да даваме мнение за красотата и формата на дадена марка. Ако можеш да споделиш някакво мнение за техническите възможности на конкретните модели го направи, но коментари за форма на купето са меко казани "смешни". По тая логика и LJ70 не е джип, щото е много ръбат и грозен.
Поздрави !
Не отричам, че ТЛК-то е грозно, но все пак никоя жена от семейството ми не го кара, а и е джип за гората, така че сравнението ти, не е на място. Когато става въпрос за женски автомобил или джип, най-малкото, трябва да се гледа красотата, все пак всяка жена обича красивите неща.
А и откъде на къде, щом е грозен, не е джип, нещо не те разбирам..
Коментар