Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся си джип, помагайте в избора :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: търся си джип, помагайте в избора

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
    С виско муфа, не благодаря.

За вземането съм изтрещял за малък бус в момента, но избора е почти никакъв за моя бюджет.
    Това го разбирам, ама не разбирам какво ти е виждането за машинката нещо такова https://www.google.bg/search?q=toyot...ih=941#imgdii=
    За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
    0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
      Такова трудно ще намери живо, но Сценик RX-4 все още се срещат по обявите. Като начин на задвижване се доближават до CR-V-то.
      RX 4 е тоже с вискомуфа и по-прилича на Куадра, да не кажа че е 1:1. Единствената прилика с Хондата е, че и двете са он-деманд 4х4.
      Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
        Това го разбирам, ама не разбирам какво ти е виждането за машинката нещо такова https://www.google.bg/search?q=toyot...ih=941#imgdii=
        Това е много изтрещала концепция. Мотора е в средата, отам с гарданен вал се пренася движение към предния капак където са изнесени перки и други подобни неща. Много е трудно и неудобно за подръжка и понеже е безумно здраво, никой не го прави и читава аз поне не съм видял. Другото е че повечето са с отделни кресла на 2ри и 3ти ред седалки и не е за моята цел. Имал съм две Корола Версо, Втората я взех на 4 месеца и като цяло ми беше добре с едно дете. В момента с 3 деца, столчета, колички, малко колела евентуално, и половин тон детски багаж ми трябва малък бус, но темата не е за моите изисквания а за тези на автора и. Някой да я позачисти ако трябва.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Я си вземи една Фронтера.
          Nissan Pathfinder 4.0L

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X