Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся си джип, помагайте в избора :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• търся си джип, помагайте в избора :)

Здравейте, търся си джип с който спокойно мога да отида за риба или някъде на палатка, без да ми се налага да се притеснявам, че ще оставя някоя част по черния път, както е сега с цедката . Бюджета който мога да отделя в момента е около 4000лв. Спрял съм се на следните варианти до момента: Jeep Cherokee 2.5 /1988g. го пише в мобилето, този които съм харесал/, Kia Sportage /пише, че е 95кс. 1996г./, също така някоя Vitara става като вариант, но ще обмисля и всяко друго предложение. Друго за джипа който търся е да е с блокаж на дифа и да е дълга база!!!

Мерси предварително за отделеното време!!!

От: търся си джип, помагайте в избора

Има доста подобни теми на твоята, ако ги прегледаш ще си спестиш чакането на нови мнения по въпроса. На повечето знаещи им е омръзнало да пишат едно и също на всеки питащ за купуване на джип.
    да не е оф - аз бих взел Киата за тези пари, стига да не е ръждива.

Коментар

Чероки ако е 2.5 дизел - не е за препоръчване, няма да обяснявам защо - има цял подфорум изписан с информация защо не се препоръчва 2.5 дизел на тея машини.
      Като цяло и трите нямат блокаж на диф-а (освен ако нямаш предвид междуосевия диф)
      Тези за които аз се сещам с блокаж на заден диференциал са: Нисан патрул GR, митсубиши паджеро (със сигурност има и още, но поне сега не се сещам)
      Чероки, нисан терано и витара (както и други де) се случва да имат LSD в задния диф което е нещо като блокаж ама не съвсем, но и за това има много изписано, та с 2 думи ползвай търсачката и чети. Успех с покупката
      I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Поредната такава тема.. Щом е спомената Кия, сега ще се яви Пенчо, който ще предложи и кръгче.
        Все пак, аз съм за Витара- проходима, лесна за поддръжка, лесно се лифтва. Само трябва да гледаш, да не е сплута.
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Дискавъри.

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
            Поредната такава тема.. Щом е спомената Кия, сега ще се яви Пенчо, който ще предложи и кръгче.
            Все пак, аз съм за Витара- проходима, лесна за поддръжка, лесно се лифтва. Само трябва да гледаш, да не е сплута.
            Да. Тука съм все още.

Коментар

От къде си ,или телефон някакъв ,ако има някой из твоя регион с кола каквато търсиш?
              Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
              0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

Хи, колега погледни в раздел продава има предложения, които са във вашия финансов диапазон. Само се спрете на модел и прочетете какво къде и как

Коментар

Първоначално публикуван от pec_ata Преглед на мнение
                  да е с блокаж на дифа
                  Хайде първо попрочети що е то, къде се среща и за какво служи , и после го премахни от условието! А относно Черока 2.5...надявам се питаш за бензиновия вариант, щото иначе лошо!
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                    Хайде първо попрочети що е то, къде се среща и за какво служи , и после го премахни от условието! А относно Черока 2.5...надявам се питаш за бензиновия вариант, щото иначе лошо!
                    Значи не съм запознат много с тези неща, но ме посъветваха да търся с блокаж, но след като така добре ме насочихте да попрочета малко що е то, и за какво служи съм съгласен, че трябва да се премахне от условието.
                    А относно Черокито 2,5 става въпрос за бензин, то аз и това условие трябваше да пиша, че търся бензиново!!!

Коментар

Нищо не трябва да се премахва, просто не е лошо да разбереш, какво е блокаж щом ще си купуваш жиб...

Коментар

Първоначално публикуван от pec_ata Преглед на мнение
                        Значи не съм запознат много с тези неща, но ме посъветваха да търся с блокаж, но след като така добре ме насочихте да попрочета малко що е то, и за какво служи съм съгласен, че трябва да се премахне от условието.
                        А относно Черокито 2,5 става въпрос за бензин, то аз и това условие трябваше да пиша, че търся бензиново!!!
                        И за какво ти е бензин на джип?

Коментар

За да го газифицира и да се вози на половин цена. Ама може да остане без багажник. А като предложение - Хюндай Галопър.
                          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                          Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                            За да го газифицира и да се вози на половин цена. Ама може да остане без багажник. А като предложение - Хюндай Галопър.
                            И с четвърт въртящ момент.

Коментар

То с въртящ момент всеки може...
                              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X