Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бензинов СУВ до 25000 лв. за 5 членно семейство с бебе и 2 велосипеда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бензинов СУВ до 25000 лв. за 5 членно семейство с бебе и 2 велосипеда

Гранда ми V8 4.7 прави с лекота 30л/100 газ, като сметнеш и бензина зимата се приравнява на 18/100 бензин градско в София. По голям мотор и купе, няма да харчат по-малко.

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
      Гранда ми V8 4.7 прави с лекота 30л/100 газ, като сметнеш и бензина зимата се приравнява на 18/100 бензин градско в София. По голям мотор и купе, няма да харчат по-малко.
      Да, ама туй "Инфинитi", нисаново чадо, ньей баш-хамерикански дръгел да арчи и да не вЪрви. Ако им провериш в сайта (те се наср@ха от агресивни реклами и по мейла мен ме заливат нещо) ще вземе да излезе, че харчи 5,6 на сто комбинирано
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
        Да посъживя темата. Наскоро карах едно Кади Макси (само че товарно) и ми хареса визията и возията. Има вариант 4х4, дизел 140 к.с. или дори с фабричен метан. Цените в Германия почват от 10000 евра за 3-4 годишни автомобили Не отговаря само на изискванията ми за просвет 20 см. Има 3 реални реда седалки, 7 места и багажник (за разлика от що годе всички СУВ цитирани в темата). 4х2 варианта гори 5-6 при спокойно каране извън града. Има ли колеги съфорумци каращи такова Кади? Всякакви мнения биха ми били полезни.
        Че е дълго- дълго е..,че е многоместно-така е, ама къде му е СУВ-ското на това дакелесто нещо?
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          Да, ама туй "Инфинитi", нисаново чадо, ньей баш-хамерикански дръгел да арчи и да не вЪрви.
          Брей Боголюбе, най- сетне прозрение и провидение свише..
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X