Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чуденки преди покупка на Паджеро 4

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Чуденки преди покупка на Паджеро 4

    Не споменаваш , какво си "отнесъл" , но ще се похвалиш
    Честито и безаварийни от мен!
    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

    Коментар


    • #17
      От: Чуденки преди покупка на Паджеро 4

      Първоначално публикуван от strive Преглед на мнение
      Благодаря за идеята, stifler, обмислях по-скоро вариант за скокване до Германия, понеже повече се ориентирам там, но внезапно изскочи един buyback в БалканСтар и го отнесох, благодаря за всички мнения и съвети.
      Чакаме да споделиш! Дано не си от тази ,които след 5 въпроса с последвала покупка ..дим да ги няма!
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

      Коментар


      • #18
        От: Чуденки преди покупка на Паджеро 4

        Подозирам, че въпросите тепърва ще започнат

        Купих точно това, което търсех - дълга база, 3.2 DI-D, 2009та, на 150000км, обслужван единствено в ЕВРО СТАРС (Русенския представител), с пълна сервизна история. Това ще ми е втората кола, досега карах Вектра Б и исках с един удар да се кача на нещо по-съвременно, по-комфортно и по-проходимо. Затова и предвидих по-сериозна инвестиция. Колата засега е в БалканСтар - имали си процедура по почистване преди препродажбата на buyback автомобили. Освен почистването, ще поправят някои от констатираните проблеми - откачен е "екрана" на DPF-а и трака, леко откачена е и кората под двигателя, има малко масло за доливане.

        Мисля, че е редно да спомена, че ползвах помощ за огледа, от момчета, които се занимават точно с това, и ако не се притеснявах да не наруша правилата, бих дал линк към сайта им. Всъщност, който потърси, ше ги намери.

        Според информацията, която имах, веригата на този двигател трябва да се смени на 100000-110000км. Търсихме в сервизната книжка, поискахме информация и от ЕВРО СТАРС и се оказа, че практиката е да се правят редовни инспекции на веригата и обтегача и ако не се налага нужда - веригата не се сменя. Сменена е единствено (доколкото разбрах) обтягаща ролка. Рових по чужди форуми и там прочетох, че това е нормална практика. Това е засега, оценям всички съвети и коментари и предполагам скоро ще налазя и другите раздели

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X