От: Съвет за втори офроуд автомобил
Здравей и добредошъл , пореда на питанята в този форум има много компетентни хора, но има и от тези който в повечето случеи разбират само когато са пред клавиятурата. Имал си много добри машини, и мисля че имаш поне найобщи впечатления. Аз няма да умувам но ми направиха впечатление някой твой уточнения. Първо витарата нестава за тежак офроуд, поне стандартна (колегата Кольо е компетентен и тие одговорил относно витарата). За японските вече много малка част и от тях се правят в Япония, така че неразчитай че като е японско значи е от Япония (като пример, преди два месеца за работата ни купиха служебна тойота хайлукс чисто нова която се оказа испанска).И третото за мерцедеса не е чак толкова тежак колкото го изкарват (имал сам и работех на такова място че сам го мерил по няколко пъти на ден, доста басове сам спечелил точно заради това че всички викат е Г-класата е много тежка)като пример дългия патрол е на същите кила, сега го карам.Ренч 3.8 също е толкова тежак и патрол 3.3ТД с лебедка, 33-ойки,джанти 10 на -44, джек, задна седалка и пълен резервоар тежи 2200кг. Толкова е и Г-то и всички изброени назад +,- 100-тина кила. Тези сам имал и сам ги мерил. Пожелавам ти успех и дано се срещнем по баирите.
Първоначално публикуван от николайкольо
Преглед на мнение

Коментар