Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новите SUV-ве
Свий
X
-
От: Новите SUV-ве
Шкода Камик?!Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнениеhttps://auto.offnews.bg/news/Novini_...tml#ad-image-0
Още един, за протокола...FWD онли, братовчедите не се сещам кои са.
Скоро и Сеат ДрЪво...
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Колеги, чета тука за СУВ-ове и се зароди еди въпрос. Имам КЛИО-2/98 к.с., което наскоро претърпя ремонт на окачването. Растоянието от ръба на праговете до земята стана 20 сантиметра, натоварено. Монтирах му метална кора, покриваща от бронята до задните болтове на ,,магарето". Спокойно държи 130-140 км/ч, при нужда пори вятъра с 150-160 км/ч. Та въпроса ми е КЛИО-то, че не станало ново, но станало ли е СУВ?FORD Maverik-2,3L, AWD, XLT-2 броя
Коментар
-
Ми доста близо е, то и без това на половината сув-е вече и седалките не им ги правят по-височки.Първоначално публикуван от nogopechen Преглед на мнениеКолеги, чета тука за СУВ-ове и се зароди еди въпрос. Имам КЛИО-2/98 к.с., което наскоро претърпя ремонт на окачването. Растоянието от ръба на праговете до земята стана 20 сантиметра, натоварено. Монтирах му метална кора, покриваща от бронята до задните болтове на ,,магарето". Спокойно държи 130-140 км/ч, при нужда пори вятъра с 150-160 км/ч. Та въпроса ми е КЛИО-то, че не станало ново, но станало ли е СУВ?Всеки трети е шести
Коментар
-
Интересно фЮмче
Цъкането по тАлИвизорО нема никакъв ефект върху проходимостта...
Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Коментар
-
С какъв мотор го взе?
Тоя тиган е с много як дизйн и е по-голям от предшествениците си. Седем-местния е с много голям багажник, но малкия е по-симпатичен. Единствения недостатък от моя гледна точка е цената.
Аз взех T-ROC, а в последните години съм имал и имам няколко автомобила на ВАГ (VW и Шкода). Супер коли са си и не съм имал никави ядове.
Това което масово се тиражира какви боклуци са си е чиста икономическа война.
-
ЗДравейте Колеги,
Много силно впечатлен останах от това корейско бижу Genesis GV80. Поразрових се, попрочетох, и да ви кажа ценово изобщо не се доближава до лукса който предлага този звяр. За съжаление Hyundai Bulgaria, не могат да го доставят, макар че марката Genesis e подразделение на корейската марка. Някакви мнения и впечаталения!!!
Коментар
-
- Харесвани 1
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар