Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi Pajero vs Land rover freelander? (или др. високо проходим джип)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mitsubishi Pajero vs Land rover freelander? (или др. високо проходим джип)

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
    В такъв случай ти върши работа почти всичко, което не е Part-Time 4x4.
    Бих ти препоръчал RAV4, CR-V или Santa-Fe. Висока лека кола и при приплъзване се включва 4х4 (On-Demand).
    За повечко багаж търси дълга база.

За избраните от теб:
    Freelander - няма да коментирам. Колегите го оплюват достатъчно и постоянно. Иначе на визия са го докарали.
    Pajero: Има 2 варианта:
    - Sport - той е Part-Time - 4х4 с всички неудобства при градско каране.
    - Пинин - той е Full-Time - Много добър вариант и за асфалт и за извън пътя.
    Land Cruiser - Full-time - Тук колегите казват, че, ако имаш много пари, това е най-добрият избор.
    Пинин е фул-тайм само със Суперселект раздатката, иначе си е парт-тайм. Не носи газ, тесен е и се троши като Фрилендър.
    Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

нИдьейте тъй. "Паджеро Спорт" има и със Super Select раздатка
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

При така зададените цели не разбирам защо не се насочиш примерно към Субару! И аз минах през доста джипове и леки коли, но Субарото ми пасна точно! Щом не се стремиш към горски и кални подвизи, а искаш по-висока кола, а и 4х4, а и за бая багаж- отговора е Субару комби..
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

sonda какво точно субару имаш предвид? Не съм много наясно, но мислех че им е много скъпа поддръжката. Чувал съм от други хора че са доста читави коли
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 15-05-13, 05:37.

Коментар

Не знам как не се спре да се говори още за тая митична скъпа подръжка на японските коли! Отдавна отминаха 90-те когато битуваше мнението за 'капсулованите' двигатели и дрън-дрън та пляс! Погледни Аутбеците-височко е, изключително интелигентна 4х4 система,без да е сложна, огрооомен багажник и предостатъчна мощност! Моя е автомат Н6 3.0! По последни данни ми даде в София в трафика и нормално настъпване /което е много трудно/ с климатик 13.6 /100 ,което е доста по малко от това което очаквах! Доста по-слаби коли с далеч по- малко достойнства харчат толкова,че и повече! Говорим за 209 коня и автомат!
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Разхода който цитираш e под заводските данни . П.П Аз също препоръчвам Subaru Outback.

Коментар

Първоначално публикуван от goiko Преглед на мнение
                Разхода който цитираш e под заводските данни . П.П Аз също препоръчвам Subaru Outback.
                Да се обадя в завода, за да ми сменят мотора, защото харчи по-малко ли? Пак казвам-посочените данни са за сравнително спокойно каране, 10-на кикдауна и една трета от километрите климатик! Смятам, че при агресивно каране ще мръдне нагоре..
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Не се обаждай в завода...Карам я същата кола доста преди теб.

Коментар

Първоначално публикуван от goiko Преглед на мнение
                    Не се обаждай в завода...Карам я същата кола доста преди теб.
                    Колегата Яро има същото Субару и споделя цифри от същия порядък! А това , откога караш собствената си кола,не виждам какво отношение има към разхода на моята! А разхода споделих, за да си направи заключения човека !
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

колеги, по-спокойно няма нужда от такава враждебност Субаруто което ми предлагате е доста коне и ще му е висок данъка, а и разхода който цитирате никак не ме устройва Търся нещо по-маломощно, това ще ми е излишно за кола която вероятно няма да карам през цялата година

Коментар

Първоначално публикуван от lugo_ Преглед на мнение
                        колеги, по-спокойно няма нужда от такава враждебност Субаруто което ми предлагате е доста коне и ще му е висок данъка, а и разхода който цитирате никак не ме устройва Търся нещо по-маломощно, това ще ми е излишно за кола която вероятно няма да карам през цялата година
                        За данъка- така е, но не си мисли, че какъвто и да е джип ще е икономичен! Последното, което ми идва на ум да ти предложа е Honda CR-V, след което да я газифицираш...но и тя е 147 к.с..Успех..
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от lugo_ Преглед на мнение
                          Самурай или Витара 1.6.-това са най-евтините за придобиване и поддръжка джипове. Ако не си сигурен, че ти трябва джип, разгледай Голф Синхро и Фиат Панда-първа генерация. И Лада Нива, разбира се... особено ако имаш проблеми със слуха и обичаш да ремонтираш...
                          Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X