Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за закупуването на Тойота ЛК 200 4.5 Д4Д.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за закупуването на Тойота ЛК 200 4.5 Д4Д.

Марто, здравей
    Аз нямам директен опит с 200-ка, но от известно време карам 100-ца (по-дърта - 7 год.). Като предшественик и подобен по размер автомобил, ще си позволя да разсеям някои съмненияпри тебе, допускайки, че нещата са подобни по "наследствена линия"; (1) голяма кола -трудно каране; не точно - много са повратливи при ниска скорост воланът е тежък, но щом жена ми го кара вече с кеф, а тя е ужасно плах шофьор и признава само коли като детски играчки, значи е ОК, дори чувствена бих казал.. (2) ами не знам дали е идеална за офф.. тежки коли са тези серии.. аз нямам големи постижения, но това се дължи преди всичко и на преценката ми за задкормилното устройство извън пътя. допускам тук ключовото ще са гумите (защотот друго надали може да е проблем), но те са винаги компромис - ако са идеални за асфалт, не са за.. и още нещо - динамиката -поне при 100-ците ако я търсиш -си я и плащаш.. доста са тежки..
    ама пък да знаеш как убаво вървят бавно
    Последно редактирано от rosco467; 13-05-13, 21:58.

Коментар

Здравейте отново,

Мина много време но от около 2 месеца, май даже малко повече се радваме заедно с моето семейство на новото Grand Cherokee Overland.
      Разбирам че това няма нищо общо с темата и въпросите ми в нея, но искам пак да Ви благодаря за мненията и съветите. Както и предполагах ТЛК 200 е страхотен автомобил но се оказа голям за малките ни улички и паркиране (поне за жена ми).
      Колата е на 1,5 година, дизел, гаранционна и с всичките му там екстри. Засега сме много доволни, особено жена ми, имайки предвид че е малко по-къса от предния и автомобил.
      Следва малко до-оборудване - багажник/куфар на тавана, и сме готови за път

Благодаря Ви още един път.

Коментар

Първоначално публикуван от marto1_2007 Преглед на мнение
        Здравейте отново,

Мина много време но от около 2 месеца, май даже малко повече се радваме заедно с моето семейство на новото Grand Cherokee Overland.
        Разбирам че това няма нищо общо с темата и въпросите ми в нея, но искам пак да Ви благодаря за мненията и съветите. Както и предполагах ТЛК 200 е страхотен автомобил но се оказа голям за малките ни улички и паркиране (поне за жена ми).
        Колата е на 1,5 година, дизел, гаранционна и с всичките му там екстри. Засега сме много доволни, особено жена ми, имайки предвид че е малко по-къса от предния и автомобил.
        Следва малко до-оборудване - багажник/куфар на тавана, и сме готови за път

Благодаря Ви още един път.
        Честито и милиони безаварийни километри ! Помести снимчици и инфо , но този път в подраздела JEEP !
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от marto1_2007 Преглед на мнение
          (за съжаление новия Грнад е с 5 степенен автоматик,
          не е...
          2012–2013 65RFE 6-speed automatic
          2014–on 845RE 8-speed automatic 3.6 L
          2014–on 8HP70 8-speed automatic 3.0, 5.7, 6.4 L
          и ЧЕСТИТО! WK 2 е страхотен Jeep!
          Последно редактирано от ivied; 05-01-14, 14:55.

Коментар

Благодаря Ви много за пожеланията.
            Снимки ще последват малко по-късно, много е мръсен в момента )) в правилния раздел.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X