Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коя марка е подходяща за лов и риболов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Коя марка е подходяща за лов и риболов

Запален рибар съм. Досега ходех с едно Субаро-лек автомобил, но срещам известни трудности. Предлагат ми да си купя Grand cherokee 3.0 GRD, дизел, автоматик. Какво ще кажете за това предложение? Подходящо ли е за лов и риболов?
    Благодаря Ви предварително.

От: Коя марка е подходяща за лов и риболов

Ето ти нещо, идеално за целта http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=162134

Коментар

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
      Ето ти нещо, идеално за целта http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=162134
      Верно е идеално

Мите що продаваш бе? Да не взимаш патрул ей ))
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ако исках патрул, щях твоя да взема.....криза Пепи, това е основната причина.

Коментар

Явно не си чел много из форума, щеше да ти е направило впечатление, че гранд и дизел не са особено препоръчителна комбинация. Така като кажеш за риба и нищо не става ясно. Всичко става за ходене на риба, аз познавам един дето ходеше с порш 911, но и той щото му било затруднено мина на исузу и му е чудесно, но само за риба го ползва. Не е зле да уточниш поне малко нещата.
          Koe му е евтиното на Уаз-а?

Туй нисанче ми се чини благо... а на Търтея бившия патрул си беше баш чуден за риба и лов, нооо няма го вече.

Коментар

Първоначално публикуван от dakata70 Преглед на мнение
            Запален рибар съм. Досега ходех с едно Субаро-лек автомобил, но срещам известни трудности. Предлагат ми да си купя Grand cherokee 3.0 GRD, дизел, автоматик. Какво ще кажете за това предложение? Подходящо ли е за лов и риболов?
            Благодаря Ви предварително.
            подходящо е, ако не ти е жал за джипа

Коментар

Още един глас за Тераното на Митака.
              Изненадах се, като го видях в продажба...
              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Според съседната тема най-добре ще е с Х5 след фейса .

А сега сериозно: джипката е като въдицата-зависи си от риболова. Ако ходиш на зачукани места където няма широки пространства ти трябва нещо по-компактно-къса база. Ако ходиш на по-широки места и ти трябва голям обем за катуна то избора е дълга база. От тук трябва да тръгнеш. Какво се промени та Субарото не става вече?
                Toyota Land Cruiser BJ70 1985
                Lexus LS430

Коментар

И аз съм на същото положение търся нищо за риба и за всики ден. Всчко което прочетох във форума ме накара да поискам една Хонда ЦР-В. Все още се оглиждам обаче.

Коментар

Аз колега съм запален ловец и пристрастен към НИСАН ПАТРОЛ 3 3 ТД по риболов от дъщ на вятър
                    Понеже казваш джип за лов и риба без да знам какъв терен ти се налага да преодоляваш и с каква натовареост на джипа откъм пасажери и разтояния ще приемем по хард използване
                    Гранда го отпиши освен ако неси с дълбоки джобове и не изпитваш сантименти към тази марка но дори и да е така пак има светлина в тунела
                    Това е бензиновата версия на тези джипове с големите литражи и както споменах парите там се изсипват като пролетен дъж силно и напоително а в ревервоара се заформят еднни водовъртежи ааааа бензиновъртеж простете
                    Троиката дизел недеи колега доказано неудачен за каквото и да е
                    Естествено ще ти предложа да погледнеш към братството на ПАТРОЛИТЕ къси дълги бази корави машини за всеки решил да кривне извън асфалта
                    След тях бих наредил дискавари и терано дизели естествено
                    Тоyota също

Коментар

Здравей, наскоро коментирах в подобна тема.Преди две години бях пред същата дилема.Бях се спрял на "Диско 1",но след няколко пробвани случайно покарах една Фронтера Б. Та от две години съм собсвеник и ходя за риба с ОФБ 2,2 дизел,дълга база 2003г. и съм доволен.Нисък разход,събира лодка,мотор и всичката цигания за 1 седмица.Досега не ме е оставяла в калта и е относително бюджетно решение.Но все пак избора на автомобил е субективно мнение.

Коментар

Ако ходиш катото мен на местната рибна борса? Субарото си екстра,а маркова малолитражка(автоматик) или електромобил си е супер ,за парапланер(много лично решение според местния ландшафт) .За последното средсто няма местни данаци и такси трафика е почти нулев.При друг вид рибарство закупуването на друго ППС задължително води до дилемата на повечето сделки (дали си издавил рибата или си отнесъл яко плувката) P.S.Рибарлъка не е занимание,хоби или страст а си е диагноза
                        За чужой счет пьют даже трезвеники и язвеники
                        Мирослав Христов 0888310959

Коментар

Здравейте,
                          пиша ви от Испания,с молба за съвет,тъй като останах без кола за риболов-имах Ауди А6 2.5 дизел от 96 година,железен кон,ама го смених с баджанака за една Ксантия,която отиде курбан за новата КИА Сийд на жената,аз имам C270 CDI ,ама то за камънаци не става.
                          Та молбата ми е какво старо да купя,което да е здраво и лесно за ремонт,без значение бензин или дизел,цената на горивото е еднаква,а и харченето е кажи речи също.Не ми трябва нещо голямо,стига да е бързичко по асфалта,съотношението асфалт-черен път е 1:10,ползване почти всяка седмица по 200 - 400 км.
                          Четох доста из форума преди да напиша,ама станах разноглед,а и за да искаш конкретен отговор-трябва да поставиш и конкретен въпрос.
                          Предварително благодаря за съдействието
                          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 15-11-13, 10:25.

Коментар

Да няма нещо грешка в тия цифри?
                            асфалт-черен път е 1:10
                            седмица по 200 - 400 км

Това значи ли 20-40 км на асфалт и 180-360 по черен път за една седмица? Това най-грубо си е един цял ден каране по черен път. Ако аз трябва да карам 300 км по черен път, ще си променя приоритетите към нещо с по-щадяща возия.
                            Toyota Land Cruiser BJ70 1985
                            Lexus LS430

Коментар

Зависи какъв вид риболов практикуваш. Аз с такъмите напълвам догоре Дифендъра и щеката я слагам на покрива, защото иначе вътре няма място. Моят е къс - за риба бих взел дълъг.
                              "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X