Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Терано 2 или Диско 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Терано 2 или Диско 2

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
    Имаме 2 коли Диско-2, модел 1999. Въздушните възглавници са консуматив, но при мене издържаха по около 150 000 км. На едната кола ги сменихме с Дънлоп, а на другата монтирахме пружини (нея сме я обявили за продан). Разликата при возенето на асфалт е чувствинелна - в полза на възглавниците. Особено на завои с по-голяма скорост е голям кеф.
    За спирачките - нашите са с ABS и са много ефективни при всякакви условия.
    "Филтър на скоростите с гарнитура" - какво е това?
    Да, за автоматика имах предвид, за другото не споря, защото нямам никаква практика с нивомат, знам, че е хубаво, но я наследих с демонтиран. Явно им се носи лоша слава заради бритпартските боклуци. Преди време тук бях пуснал обява за предни дискове Брембо, които ми струваха 230 лева, а в бритпартс един от колегите постна тогава някакви за 80 лева, сигурен съм, че както с дисковете, така стоят и нещата с възглавниците- боклук=евтино.
    ТКЗС за цял живот

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82_%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%8A%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%9A%D1%80%D1%8E%D0%B3%D0%B5%D1%80

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение

П.П. Моя таван си е на място . Текстила на седалките също е горе-долу добре, като за кола на 280000, но мойте са от "полу-кожените" - имат текстил само в средата, от този с емблемите.
      Аааа, този текстил да, ама има един като овчи салон, като търсих дискотека нямаше нито един читав и нито един здрав таван, все хванати с едни губерки. Явно всичко е на късмет, или просто много от колите са им мити таваните и после става белята.
      ТКЗС за цял живот

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82_%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%8A%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%9A%D1%80%D1%8E%D0%B3%D0%B5%D1%80

Коментар

Първоначално публикуван от Л. Мечков Преглед на мнение
        Да, за автоматика имах предвид, за другото не споря, защото нямам никаква практика с нивомат, знам, че е хубаво, но я наследих с демонтиран. Явно им се носи лоша слава заради бритпартските боклуци. Преди време тук бях пуснал обява за предни дискове Брембо, които ми струваха 230 лева, а в бритпартс един от колегите постна тогава някакви за 80 лева, сигурен съм, че както с дисковете, така стоят и нещата с възглавниците- боклук=евтино.
        Новите възд.в-ци за Диското са Dunlop, купени от Paddock. До колкото знам и оригиналните ги прави тази фирма. От там купувам всички по-скъпи чаркове, вкл. накладки и комплект-филтри, и нямам оплаквания, засегА.
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Фултайма за асфалт си е голяма екстра, особено зимата.
          Ако аз избирах джип само за асфалта, бих гледал паджеро бензин.
          Може би и Джийп, но са по-малки вътре.
          Ако има и гора - ЛР
          Тераното е здраво добиче за по пътя, но парт тайм.

П.П. Карам Диско 1, не фанатизирам на марки и модели.

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
            ... препоръчаното от LR е Texaco MTF 94, но не се намира извън Мото-Пфое, освен в 200-литрови варели - може разбира се да се внесе отнякъде, но е безсмислено, понеже 75W80 вече не е някаква екзотика, ....
            Продава се на литър, май последно го купувах около 17 кинта литъра (не помня точно, но такава цифра ми се върти в главата). В смисъл - купих си 3 литра, не 200
            Ако искаш ще ти дам координати.
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
              Продава се на литър, май последно го купувах около 17 кинта литъра (не помня точно, но такава цифра ми се върти в главата). В смисъл - купих си 3 литра, не 200
              Ако искаш ще ти дам координати.
              Ти пак може да ги дадеш, щот ще са полезни и за други Аз от известно време минах на Пентосин и не смятам да се връщам назад.
              Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X