Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип къса база за приблизително 5-7000 лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип къса база за приблизително 5-7000 лв.

Само Фрилендър, недей взима. Най-добре, Спортидж.
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Бях съсвсем сериозен Генчев....както за Яриса така и за това ,че няма да ти стигнат парите да купиш един таралясник и да го стегнеш.Аз какво съм избрал и какво карам няма значение.На мен Тойотата ми е грозна ,ама е една от най-здравите коли...
      Влизаш ей http://www.reliabilityindex.com/rati.../Compact%20SUV тук и се ориентираш какво те чака след покупката.Има същото и за автомобили да видиш къде е Яриса ти.В класацията не влиза цената на автомобила,а само ремонтите и подръжката.
      Избора е твой.
      Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
      Disco 1 бекъп
      Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Странна е тази класация, особено ако погледнеш категорията Large SUV... Х5 измества всички ветерани, а е по-надежна от първите 3 места и ремонтите са далеч не толкова по-скъпи, та в някои отношения бие и санта фето, което пък е #1 само от ефтини корейски части...

Коментар

Една Фронтерка 98-2001г също ще ти свърши идеална работа.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
            Странна е тази класация, особено ако погледнеш категорията Large SUV... Х5 измества всички ветерани, а е по-надежна от първите 3 места и ремонтите са далеч не толкова по-скъпи, та в някои отношения бие и санта фето, което пък е #1 само от ефтини корейски части...
            Виж и по-надолу Грандчерокито и Рейнджровера...всичко си е на мястото!
            Disco 1 бекъп

Коментар

Първоначално публикуван от Markony_RS Преглед на мнение
              Бях съсвсем сериозен Генчев....както за Яриса така и за това ,че няма да ти стигнат парите да купиш един таралясник и да го стегнеш.Аз какво съм избрал и какво карам няма значение.На мен Тойотата ми е грозна ,ама е една от най-здравите коли...
              Влизаш ей http://www.reliabilityindex.com/rati.../Compact%20SUV тук и се ориентираш какво те чака след покупката.Има същото и за автомобили да видиш къде е Яриса ти.В класацията не влиза цената на автомобила,а само ремонтите и подръжката.
              Избора е твой.
              Май ще и повярвам на тази класация, но само защото Санта фе-то е фаворит.

Коментар

За фрилендъра да, но на другите Ленд Ровъри нищо им няма,освен че са си малки камиончета.Гледам че си от Разград що не потърсиш Гошо гемакса,при него ще научиш доста за джипките, пък и в момента продава едно Джимни
                http://www.offroad-bulgaria.com/member.php?u=37386
                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

В какъв смисъл нищо им няма?...на другите ландровъри.Здрави,не се чупят,частите им ефтини.....това е и моя мечта от доста години.
                  Disco 1 бекъп

Коментар

В какъв смисъл нищо им няма?...на другите ландровъри.Здрави,не се чупят,частите им ефтини.....това е и моя мечта от доста години.
                    Е да де.Чак мечта не ми е бил ,но съм доволен от моят......за сега
                    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

......В класацията не влиза цената на автомобила,а само ремонтите и подръжката.
                      Избора е твой.
                      Колега, ти явно никога не си имал Паджеро2.
                      Каква е връзката на Яриса с джиповете? Или на ЦР-Вто?

Тойота прави прекрасни джипове но са или далеч по-скъпи от бюджета на човека или прекалено стари.
                      За тия пари само Паджерото може да върви и да товари и да е джип....и може да се намери прекрасен екземпля, почти без нужда от ремонт.
                      Тераното също би свършило прекрасна работа, но не съм сигурен дали парите ще стигнат за читаво такова.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Кое му е читавото на паджеро с Десен волан, при положение да има за същите пари ЛР с ляв? Или той не може да товари и да е жиб? Щото за тея пари да си купиш десен волан си е грехота...

Коментар

+1 за тераното. Засега само положитени отзиви имам. А за този бюджет може да се намери прекрасно дизелче + 500лв за обсужване и нямаш грижи.

Поздрави !
                          п.п. Всичко е въпрос на късмет, успех !

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                            Е да де.Чак мечта не ми е бил ,но съм доволен от моят......за сега
                            Френд,това беше метафора.

В прав текст:Мечта ми е джипката да е здрава ,да не се чупи и да са еВтини частите и да гори малко.ЗА ЛР става въпрос.Еле пък РР.
                            Пак си приказваме без автора на темата ,че и се дракаме и секи си хвали машината.
                            И като някой ви каже нещо накриво и скачате.
                            Аре скачайте сега.Диското не се кара от 2 години ,че ми побеляха косите от него.Окачване,гуми,лебедки,шнорхели и гори 30лв на 100.Просто не издържа, вече.Иначе съм отворен офроудър...хахахах
                            Жестока заблуда.
                            ДОбре че е хондата ,че иначе ще ходя пеша за риба.

Яриса го споменах,защото автора е карал такъв.Перфектна здрава ,икономична кола ,точно като за Разград ,ако не искаш да се правиш на Мачо.

Паджерото много го харесвам...все пак имам автосервиз...трябва и да се яде
                            Disco 1 бекъп

Коментар

Тука съм си аз, но само успявам да прехвърля набързо форума.
                              Но за десен волан няма защо да се говори, макар че ще намеря с 2г. по-нова.
                              Започвам да гледам Паджерота (макар че частите му били скъпи) и ако случайно намеря Хонда СР (не знам как се съкращаваше точно).

Коментар

Ма ти Диско с Хонда ли сравняваш???
                                Респект!
                                Щот аз карам пърпоретка (така викам на моторетките, дет повече шумят отколкото вървят) - тя па харчи трижди по-малко от твоята хондичка!
                                И нема какво да се счупи А - и е 5 пъти по-евтина
                                И може да се движи в гората точно колкото твоята хондичка И е толкова комфортна вътре, хехе...

Колеги, оставете специалистите да заблуждават хората колко ЛР са гадни, чупят се и т.н. - така ние ще си купуваме евтини жипки и части и нема да се потим по такива теми
                                После нека кокорят очи в планината
                                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X