Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за фермер в планината?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип за фермер в планината?

Първоначално публикуван от Barbaron Преглед на мнение
    TD5 - 5 цилиндров дизел, комън рейл. Ангренаж с верига. лесно се вдига до 170 кс. с наточване на нов софтуер. Много надеждна и здрава машина. Това, че е с въздушни възглавници отзад е и + и -. Цените на възгавниците са поносими 69 лири в братска Англия. Мойти ги смених и 60 К км без проблеми. Частите са достъпни, доставка 7-9 дни от Падок.
    TD5 е помпа-дюза и не всички двойки са на въздух .
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Абе изтри ли "ме" някой?? За конкретни предложения питат, давам конкретно предложение! Какво ми стана с поста не разбрах...?!
      К. Кулев

Коментар

Да се предложа и аз вслучай,че стигнете до десен волан.По-добрия аналог на 4рънър-а.На 97300 мили ,2 нови акумулатора,обслужен,гумите са на не повече от 4000 км.,сменен семеринга на помпата,преглед и винетка за 2013.Забележки по боята от клони.В момента го давам 6000 лв ,че ме е жал да седи.За тая цена ще доплатя и гражданската със зелена карта до края на годината.
        http://www.offroad-bulgaria.com/show...ght=CHALLENGER
        [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
        Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Айде ще повторя...
          Взех вчера на бартер едно Santa Fe 2003, 2.7 V6 Автоматик с много, много екстри и не ми трябва. Иска ми се да зарадвам някого от форума, защото май ми дойде на цена под реалната му стойност (да не кажа доста под...) и бих го дал на колкото ми е излязло. Инъче вече съм му пуснал обява.
          Подробности тук:
          http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=160668
          К. Кулев

Коментар

Помпа дюза имам страхова невроза от пасатора дето имах преди много години. То ремонта не е проблем той е на 3км от границата, та ще му купувам части от тук, а ремонтите пак тук. Но много ме притеснихте с Помпа дюза, ако е така остава си по-стария.

Коментар

Хаха - ако още не си се объркал - аз препоръчвам да се купува Рейндж Класик - до 94г. са - отдолу (с малки изключения) са същите като Диското, вътре е топ обурудване (за годината си де). И поради това са по-щадени в гората (някой сигурно не са и влизали)
              Обаче на него слагат един (познат ти е и от чероците) 2.5 ВМ - естествено - бягаш от него. Виж на Рейнджа вече трудно ще намериш ръжда. Бензините са автомати (ZF), много здрави, дизелите - по-често ръчка. Има и с хамериканска раздатка (Borg Warner) с виско (железна е!). Купето е по-красиво (според вкуса), широко, багажник - голям.
              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Не съм сигурен, че вътре е по-голям багажника от на диското, но неговия е вертикален... ВМ-а не става, има тди-та, но трудно се намират и са скъпи. Бензините са доста лакоми, но пък може газ да се сложи. По-скоро ако търси диско 2 може да помисли за рейндж П38, след класика, но е силно препоръчително да е бензин, щото дизела, макар и на БМВ не е подходящ. Както и ВМ-а, смятам нарочно им слагат дизели като за по-лека кола, да стимулират карането на бензиновите модели... Те са пълни с екстри и уж е по-престижно. Реално рейнджа си е по-скоро бензинка, а ако искаш дизел има диско...

Коментар

Дизел трябва да е машинката. Неделя мисля да ходя до фермата и ще говорим ще му обяснявам на дълго и широко

Коментар

Аз ти казах, елате ми на гости. Ще покажа и разясня всичко. И то в същата или подобна среда. Черни пътища и около тях в планина подобна.

Коментар

Това е джипа за теб,ама волана...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ц.jpg
Прегледи:4
Размер:125.2 КБ
ID:5454001Натиснете снимката за да я уголемите

Име:п.jpg
Прегледи:5
Размер:117.9 КБ
ID:5454002Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0095.jpg
Прегледи:4
Размер:103.1 КБ
ID:5454003

Коментар

Волана си е проблем, поне за сега, може и да се прежали в крайна сметка. Имаше един Врачански такъв много хубав също ама пак десняк.

Коментар

Пак ще повторя, а може би повече пъти съм го казвал. Диското може много, но десен волан не си заслужава. По-добре тотална гробница и яко ремонти...

Коментар

Късно се включвам в темата но никога не е късно за проняна нали тя ни движи напред към по добро
                            Горещо препоръчвам на вашия роднина да се обзаведе с един НИСАН ПАТРУЛ 2 8тд или 3 3 тд с тези пари ще си оборудва една джипка и ще бъде неотразим и непобедим в планината
                            Абсолютно некапризен и надежден джип и олио да му сипеш пак ще ърви само дето ще мирише на бира скара зад него

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X