Обява

Свий
Няма добавени обяви.

колеги помогнете в избор на бензинов джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: колеги помогнете в избор на бензинов джип

Първоначално публикуван от denkata23 Преглед на мнение
    имам от 1 година и половина гранд витара 2,5 v6 много ми харесва ,но ми се роди дете и сега ми идва малка.

... Много съм доволен от витарата 10-12 извънградско с 100-120км/ч.

...Нямам изискване за година искам климатик само.БЮДЖЕТ ОКОЛО 10-12000ЛВ НО не ме притеснява да се кача и в по евтина джипка ако отговаря на изискванията.
    Давайте мнения и съвет приемам всичко .

Благодаря ви предварително.
    Заради тези ти изречения, погледни Kia Sportage Grand (или Wagon) 2,0 16V от последните години на производство - 2002-2003г.

Не твърдя че е по-добра от изброените Тойоти, Нисани и Мицубишита, но я взимаш на доста по-ниска цена, поддръжката е една от най-евтините, по-нисък разход на гориво. Удобна и комфортна, кара се като лека кола. Парт Тайм. Газовата бутилка се слага на мястото на резервната гума. Така остава просторен багажник.
    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

За мен най-добре да е голям бензин. Повече запас имат... Бих се спрял на рейндж или гранд.

Коментар

Относно разхода - при мен: градско 20/100, извънградско (магистрала 120-140кмч, и обикновен път 90-100кмч със спазване на ограниченията) 15/100 газ. Няма как да гори като малолитражка, но кефа от осмака е голям.
        Jeep WJ 4.7
        Ex WJ 4.7, Ex ZJ 5.9

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          Закона на Джамбазов за употряваните бензинови джипки гласи, че "Кефа от шофирането и разходите за подръжка са обратно пропорционални на разхода на гориво и разхода за придобиване"
          Имаш предвид пропорционални.............или, т.е. обикновено ако кефа е голям, значи е здрава машина с хубаво ускорение и возия, съответно и разходите за придобиване и поддръжка би следвало да са по-големи. Особено за придобиването. Иначе ако са обратно пропорционални, значи голям кеф при шофиране=малък разход за придобиване, например.
          Поне аз така го схващам но ако е верен твоя закон, значи за малко парици, ще получа голям кеф, щото малко е обратно пропорционално на голямо.
          А още по-лоша обратна пропорция е малък кеф, пък голям разход за гориво и придобиване
          SUV

Коментар

Това имах предвид. Защо съм написал така неразбирам.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X