Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Defender или Mitsubishi Pajero 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Land Rover Defender или Mitsubishi Pajero 2

Първоначално публикуван от nikola68 Преглед на мнение
    Защо така,заради разхода ли само? Съвсем сериозно питам?
    2,8 на П2 е добър двигател, но сложен от към конструкция и съответно подръжка.
    Това, че е с верига, не значи, че не се сменя. Напротив, сменя се задължително на автомобил над 10г. Смяната е доста трудоемка и изисква сваляне на глава и преден мост. Частите и работите необходими при този ремонт са сериозно перо като съотношение себестойност на автомибила.
    Освен това, след определен пробег и експлоатация има склонност да пука глава.
    Изявен проблем е и протичането на семеринга на вала на ГНП.
    Тоест, все неща които трябва да се направят, или предстои да се направят при покупката на този автомобил.

Коментар

Имаме Дефендър,много опростен като конструкция,лесен за подръжка,сравнително икономичен дичелов мотор-300-тди.Но конфорт като на руски джип.Човек който е карал Уаз,няма никакъв проблем с ремонтите.Основен минус спартанско обзавеждане и лошо парно.Евтини части и алуминиево купе,не гние за разлика от Паджерото и Витарите.Имах ме Паджеро 2.8 много добър мотор но много лаком,нашето беше тръгнало да гние здраво и не се задържа много в нас.

Коментар

Както казват англичаните, Дифендъра е трактор, с който можеш да заведеш децата на училище
        Паджерото е много по-комфортно, но и много по-лакомо и скъпо за обслужване.
        Ако ще караш често на дълъг път, не вземай Дифендър.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
          2,8 на П2 е добър двигател, но сложен от към конструкция и съответно подръжка.
          Това, че е с верига, не значи, че не се сменя. Напротив, сменя се задължително на автомобил над 10г. Смяната е доста трудоемка и изисква сваляне на глава и преден мост. Частите и работите необходими при този ремонт са сериозно перо като съотношение себестойност на автомибила.
          Освен това, след определен пробег и експлоатация има склонност да пука глава.
          Изявен проблем е и протичането на семеринга на вала на ГНП.
          Тоест, все неща които трябва да се направят, или предстои да се направят при покупката на този автомобил.
          Сърдечно благодаря за отговора.

Коментар

И аз се чудя между Freelander и Pajero Pinin - моля за мнение и съвети

Коментар

Това твоето или е особена форма на мазохизъм, или питането ти е за "хумор"а или си някой от старите и се еб@ваш с нас...
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Фрилендърчето е несполучливо СУВче, а Пининчето - офроудърче.

П.П. Пък аз се чудя между Тундра и Панда 4х4. Ама наистина много се двоумя, и двете много ме кефят. Най-вече се интересувам кое е по-проходимо. Очаквам само компетентни съвети.

Коментар

Вземи и двете, в пикапа ще возиш пандата, а като стигнеш град паркираш и я сваляш, доста по-икономично ще е, пък и 4х4 си е мъст хев за България, без значение град или не

Коментар

Първоначално публикуван от Цанко Преглед на мнение
                    ........

П.П. Пък аз се чудя между Тундра и Панда 4х4. Ама наистина много се двоумя, и двете много ме кефят. Най-вече се интересувам кое е по-проходимо. ...........
                    Майтап, майтап, ама няма еднозначен отговор. Да питаме проф. Вучков.
                    Шегата настрана, ...... къде е отговорът?
                    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Е как къде е отговорът бе Цецо!!!! Пандата естествено
                      sigpic
                      Land rover lightweight-series 3
                      Range Rover V8
                      Range Rover Classic Vouge SE V8
                      Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X