Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипка до 10-11000лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Живея в планински район и зимата често караме по заснежени и непочистени пътища, а лятото доста често ходя на риба по язовирите, а за там си трябва и голям багажник за такъми палатки каси с бира и така. Та затова искам да си взема джипка. Изчетох доста от форума и за тези пари най-удачният вариант ми се струва Соренто, но както съм вметнал по горе не разбирам от коли и за това се обрещам към вас. Повечето мнения за Сорентото са добри, но аз все пак реших да си попитам и за други алтернативи.

Също така забравих да напиша, че продпочитам да е дизел.

Така като гледам Гранд Черокито и МЛ-а също се вмъкват в цената, става въпрос за дизел. Разхода на гориво предполагам ще е горе долу същия като на Сорентото, но за потдръжката незнам
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 11-01-13, 17:25.

Коментар

От: Джипка до 10-11000лв

Преди 2-3 дни слизах до магазина с диското и попаднах на едни съседи с хондата. Те се качваха, та спрях в 1 преспичка да ги пусна. Е да де, но не можа да тръгне. Дорде се преместя в съседната преспичка на заден да отворя повече месетенце да мине, той се поспусна леко и прбоксувайки се раздвижи е ме подмина. Наклона хич не беше много, снега бая поотъпкан, там и тръгна, а спря в сняг до средата на гумата си и до там. Диското директно в неогазеното, няма проблеми. Та хонда и планина нещо не ми се връзват... Все пак тръгна де, таман се зарадвах, че ще мога да подръпна някой...

Коментар

Тръгването на сняг става но със гуми за сняг. Незнам с какви гуми е била хондата но аз вече 5 зими карам само със зимни и досега несъм имал проблем. Да не говорим че редовно я вкарвам в неотъпкани поляни с наклон и къде ли не ей тъй за кеф и направо се чудя как още не ме е напсувала тая кола. Единствения донякъде недостатък е че няма бавни предавки. Понякога я тормозя на доста големи наклони по черни пътища и направо си плаче за бавни.
        Honda CR-V I 2000 г.
        0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

С хубави зимни е /макар и 'спиринчета/, аз съм с 32" МТ/Р, спаднат на около 0.5 /дам, сега така си го карам и по хасфалта, вози като лимо, а и не вдигам повече от 50 така и така/, та малко си е гавра. Няма зимна гума да ги бие тези гуми така /на сняг и лед съм гледал доста таблици с оценки и вечно е с повече точки и от най-добрата зимна/, а и лоста на размера позволява повечко сняг да газя без да ми пречи. Все пак не чистят често до нас. Виж ако снега е 1-2 пръста или отъпкан, нещата се обръщат...

Коментар

Вярно, че от доста време не го виждам твойто Диско на улицата...
            Това за Хондата ми се вижда странно - но от една случка не може да се направи извод... Веднъж като млад шофьор заседнах с ладата в 15см сняг и леко нанадолнище... А познайте - като разрових снега, под предна дясна гума се заклещила една умряла замръзнала котка... Колата ни напред (надолу), ни назад (нанагорнище)... Скъсах си обувките да я ритам, но накрая я махнах...

Колега, виж освен Соренто и Теракан - направи тестдрайв... Автоматикът на Теракан на мен много ми допада...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Както знаете как върви една кола в снега и на други места не зависи само от възможностите и. Гуми, състояние, опит и до колко не я жалиш и т.н. За хондата за извън пътя е проблем, че е бързоходна - просто няма как да минеш на "обороти". За дизел също има вариант и то добър но вече не е в ценовия диапазон.

Коментар

При така даденото от Вас описание на нуждите Ви желателно е машината да има или бавни скорости или да е автоматик.

Аз бих погледнал и обявите за Субару.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X