Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипка до 10-11000лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джипка до 10-11000лв

Здравейте на всички.
    Търся си джипка до 10-11000лв, ще се кара главно по пътя и рядко лек оффроад. От колите които гледох най ми допадна Соренто

От: Джипка до 10-11000лв

О'К! Но не разбрах дали само уведомяваш, че си търсиш джипка и кой модел ти е харесал до момента или имаш някакво конкретно питане...
    Иначе - успех в търсенето! И да не забравиш се похвалиш после с избора!
    Казано е:
    -"Обичай ближния",
    щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_serviz Преглед на мнение
      О'К! Но не разбрах дали само уведомяваш, че си търсиш джипка и кой модел ти е харесал до момента или имаш някакво конкретно питане...
      Иначе - успех в търсенето! И да не забравиш се похвалиш после с избора!
      Не!Той се хвали че има 10,11К лева.Може и след време да се откаже като почнат да валят мнения от рода -Ела да видиш моята! и ще ти дам едно кръгче.....
      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Не си споменал, около коя година, трябва да е джипа ? Ако кажеш, ще е добре. Но щом ще е главно за из пътя, сигурно искаш нещо по-ново.
        Като за тази цена- ТЛК 90.
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Радвам се че някои от колегите разбраха че имам 10-11К , но не за това съм във форума.
          Не съм голям разбирач и за това се обръщам към вас. Търся си автомобил в този ценови диапазон, колкото се може по-нов, по-здрав и по-икономичен

Коментар

Май такъв джип няма!
            Mitsubishi Padjero 2, 2.5
            тел 0898-31-о8-41

Коментар

Само за инфо, каквото и да е 4х4 за 5000-6000 лв. за да стане за каране стъпва на 10-11 000. Овен ако не си уникален непукист и не почнеш да го караш докато се спре и го оставиш в Надин.

п.с. не говоря за какъвто и да било "горски" тунинг. Там ще ти трябват още 5-6000
              no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                Само за инфо, каквото и да е 4х4 за 5000-6000 лв. за да стане за каране стъпва на 10-11 000...
                не бих казал... това важи, ако си купиш най-големия дарак и след това му направиш основен ремонт плюс нова турбина, а след година и цялостно изкърпване... Така беше при мен с първия джип - Лендкрузер 73 преди 10г... Сега изборът е много по-голям, а цените по-ниски...
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                  не бих казал... това важи, ако си купиш най-големия дарак и след това му направиш основен ремонт плюс нова турбина, а след година и цялостно изкърпване... Така беше при мен с първия джип - Лендкрузер 73 преди 10г... Сега изборът е много по-голям, а цените по-ниски...
                  Сигурен ли си? Къде ги видя тези по-ниски цени? Виждал ли си на какво изглежда Лендкрузер като твоя някога сега на пазара за 5К лв?
                  Само едни гуми, регистрация, застраховки и данък и си вече 2К напред на кой да е джип. Или от цялостно обслужване на автомобил 2ра ръка няма смисъл.

Фанатика е напълно прав.

Коментар

Приятел си взе диско 2 за 5к, купи му гуми пооправи туй онуй и да е станал 7-8к. Та с тея 10-11 хилки си търсиш нещо до 7-8... Или просто намираш още 2-4 над тези за да може да станат нещата. Само дето това важи за всяка кола бих казал, некси не се прехвърлят само джиповете. Гуми виш не всеки купува, много хора се кефят на галоши, най-много нещо 2ра ръка. Но той човека може и да го знае това. Само дето така зададено "питането" мен ако питаш не е достатъчно, всичко запазено и прилично те устройва. Аз бих ти препоръчал фронтера, гранд, диско, а защо не и кия, санта фе... Все пак целите мостове по-скоро не ти трябват. Предполагам има и други възможности, но ние отговаряме по-изчерпателно от питащият...

Коментар

Ама той човека шосейка си търси. Така е написал. Какво го яхнахте с офроуд доработки. А лек офроуд става и с Голф синхро.
                      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                        Сигурен ли си? Къде ги видя тези по-ниски цени? Виждал ли си на какво изглежда Лендкрузер като твоя някога сега на пазара за 5К лв?
                        Само едни гуми, регистрация, застраховки и данък и си вече 2К напред на кой да е джип. Или от цялостно обслужване на автомобил 2ра ръка няма смисъл.

Фанатика е напълно прав.
                        Точно за това говоря. И то от челен личен опит с 3-тото си 4х4 последните 10 години...
                        Познавам и хора които си купуват кола от горубляне най-евтината там и само газ, като се строши я хвърлят. Но аз в такова не бих си качил детето и жената...
                        no signature no problems

Коментар

Колегата е писал, харесал е Кия Соренто.
                          Ето му няколко теми за четене:
                          http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=117247
                          http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=96031
                          http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=43354

Коментар

Втора генерация Хонда ЦРВ с газова. Зависи в какво състояние ще го вземеш но джипа е здрав. Икономичен е на газ (до 120-130 км/ч ) и върви доста добре и безшумно. Ако няма да правиш екшъни извън пътя е идеалния автомобил. Може малко повечко пари да струва от това което си приготвил но идеално щастие няма

Коментар

Първоначално публикуван от mezodur Преглед на мнение
                              Радвам се че някои от колегите разбраха че имам 10-11К , но не за това съм във форума.
                              Не съм голям разбирач и за това се обръщам към вас. Търся си автомобил в този ценови диапазон, колкото се може по-нов, по-здрав и по-икономичен
                              Моля дайте повече подробности за какво ще го ползвате, колко места да има, горива и т.н.т.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X