Здравеите колеги! Следя сериозно цените на дадения автомобил харесва ми дизаин карал съм (от приятели лично мой все още нямам).Замислил сам се да се сдобия с това чудовище
.Моля хора които са имали или имат все още такъв пикап да споделят проблеми по автомобила,разход,цените как са на консулмативите и като цяло надежден пикап ли е?!
П.С.
Закупуването на този пикап не е сас индустриална цел, а чисто и просто удоволствие от карането по неравен терен.
П.С.
Закупуването на този пикап не е сас индустриална цел, а чисто и просто удоволствие от карането по неравен терен.
)))Ако е сухо или кално-няма проблеми-минаваш отвсякъде-за кал все пак трябват и подходящи гуми.За 3 години -80 000 км изминати-не съм имал проблеми с колата-веднъж сменях накладки и амортресьори и веднъж някакъв датчик се обади и от сервиза ми го смениха,тъй като е гаранционен.За разхода-моят е автоматик и ако го карам до 110-харчи 10/100,настъпя ли го 140-160-отивам ан 13.В града харчи 15/100,а зимата понякога и по 18/100,ако има много сняг.Отзад можеш да товариш до 1 тон.най-стабилна е ,когато е натоварена с около 300-400 кг.Заните седалки са по-тесни,но това за мен не е проблем.Функционален джип е.Но за тежък офроуд аз лично си купих Ланд Ровтр Дефендър-наварата не е подходяща за тежък офроуд,а и ми се свиди да я троша още.Ако имаш още нещо да питаш-давай.
Коментар