Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при избор на Pajero

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ при избор на Pajero

Аз имам 3.5 1997 година стария двигател с ръчна скоростна кутия - къса база, като разход извънградско 12 а русенско градско около 17, за обслужване не е скъпо - филтри ремъци ролки и водна помпа 500 лв, масла за кутий и диференциали 300 лв, но пък за ръжда имам и там трябва да се внимава, предница не съм правил още, но ще трябва на пролет и не мога да кажа колко пари, но според мен не е толкова скъпо, като за сравнение предница на пасата 1998г ауди А4 и А6 е 1000лв, и после караш 2 години и всичко пак долу, тук ще е по здраво.Общо взето най големия разход е бензина и ще слагам газов инжекцион някой щастлив топъл ден, но ще видим.А относно ГДИ мога да пусна снимка на моя двигател а на другия някой колега ако има.
    Дидо
    Без Паджеро 2

Коментар

На съда всичко е ясно,"да влезе убитият".
      Газова уредба има.........."но е най обикновена"-по думите на продавача. Никакъв газов инжекцион и тем подобни. "Ама вървял много добре, само скоростите отвреме на време се обърквали, но....не било проблем. Спираш,гасиш, чакаш малко и пак тръгваш". Ами ако гръмне газта в смукателите,питам аз, какво става тогава и колко е щетата.......ами не знам, досега не е имало проблеми, всички карали така.........
      Абе, ай сиктир и бягай далече е моята мисъл, май ще скачам на нещо друго.........но започвам да се притеснявам, че и извън БГ не са много стока продавачите. Май само в Германия/и то не всички/ са по-читави.
      Четейки различните теми и особено сравненията м/у марките, май следващото ще е ГЧероки 4,7 газифицирано. Видях няколко в Германия на прилични цени...........
      В червено са цитатите на английския търговец
      Последно редактирано от marinco; 02-01-13, 12:18.
      в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
      Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Аз се занимавам с газифициране и нещо ми се струва че те будалка този продавач относно GDI с обикновена газова, ако се спреш на Гранд Чероки 4.7 V8 ще останеш много доволен, меко вози, луксозен интериор, лесно се газифицира и върви като ракета.
        TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Моя съвет е ако искаш нещо читаво да се огледаш по Швейцария. И още по-добре е ако намериш колата направо от собственик там.Вече не останаха точни търговци като тях почти никъде, а преди години и германците бяха така, но вече се напълни и там с мошенници.
          Subaru Legacy 2.5
          Suzuki GS500 E

Коментар

Първоначално публикуван от MartiX5 Преглед на мнение
            Моя съвет е ако искаш нещо читаво да се огледаш по Швейцария. И още по-добре е ако намериш колата направо от собственик там.Вече не останаха точни търговци като тях почти никъде, а преди години и германците бяха така, но вече се напълни и там с мошенници.
            Гледам Mobile.de, autoscout24.eu...... няма нищо то Щвейцария..............
            в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
            Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X