Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Наумил съм да си купя Toyota Land Cruiser 80 4.2 diesel

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Наумил съм да си купя Toyota Land Cruiser 80 4.2 diesel

Намират се и ръчки с карбуратор - арабски произход, поради което и екстри като втори климатик и фризер....
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
      Понеже се лутам между G Klass и Toyota да попитам за този модел 80ка -FZJ80L 4.5 L I6 1FZ бензин
      Екзотика ли е или?Смисъл всичко ли е като на дизеловата ...четох че най често е автомат и LSD диф?и над 200 коня

Тук само такива има,екзотиката е дизела,това го има на всяка крачка - 4 автомат,4.5 шестак,полуподготвен около 6 бона.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Тук само такива има,екзотиката е дизела,това го има на всяка крачка - 4 автомат,4.5 шестак,полуподготвен около 6 бона.
        Доларес или лева?
        То се тая де - товари му една в контейнер

И чук за мене който си го търся с куче следотърсач
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Купувам два............
          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Доларес или лева?
            То се тая де - товари му една в контейнер

И чук за мене който си го търся с куче следотърсач
            Доларес,последната беше с лифта и ЕМУто и лебедката и гумите и баровете............. и беше само на 250 000 километра.Части са тия има колкото искаш та никаква екзотика не е при голям проблем с цудото.

Чука кьде да ти го донесат?НЕма да е УСА обаче.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Чука кьде да ти го донесат?НЕма да е УСА обаче.
              Чука като додеш да пием бира
              Или аз.
              Уичевър къмс фръст (фръст идва от пръво)
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Не знам дали е правилно и дали тук е мястото да питам, но какво мислите за тази обява. Някой дали се е интересувал? На снимките джипа изглежда перфектно, но ми се струват някак си нереални. Не пише с какъв двигател е, т.е. колко кубика? Ако поста ми е против правилата, нека някой от модераторите го изтрие.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 11-12-12, 13:51. Причина: cars.bg
                Кораб, стоящ на пристанището, е в безопасност, но НЕ за това са направени корабите...

0886023885

Коментар

4.2 дизела и много лачена за тия пари
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Обявата е нереална.Целта им е само да им пратиш e-mail и да ти го откратнат евентуално...Има много такива обяви за най-различни коли на смешни цени и то във целия свят.Не се вързвайте !!
                    [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                    Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Ето една много хубава http://suchen.mobile.de/auto-inserat...eatures=EXPORT

е бензинова е но си е добра!

Коментар

Един колега от форума го захапа това и откри много подобни с един и същ стил. Странното е, че са регистрирани различни собственици и различни мейли. Текста и стената се повтарят и са все джипки мечта.
                        Чудна птица е петела, кукуруга, а не пее...
                        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от B.S.S Преглед на мнение
                          Не знам дали е правилно и дали тук е мястото да питам, но какво мислите за тази обява. Някой дали се е интересувал? На снимките джипа изглежда перфектно, но ми се струват някак си нереални. Не пише с какъв двигател е, т.е. колко кубика? Ако поста ми е против правилата, нека някой от модераторите го изтрие.
                          Обявата е фалшива отвсякъде. Първо тази кола (от снимките) беше реална обява преди месеци в немското мобиле, на 2 пъти и половина по-висока цена от тази, но в евро... Второ, в конкретното описание има несъответствия, например година и оборудване - автомобила е 98г., но със старото табло, но с новата маска от фейслифта?... И трето - вие в дядо Мраз вярвате ли?... Твърде хубаво за да е истина, тази цена за такъв автомобил...

В момента това е схема за измами, не само тук, но из повечето сайтове из Европа.

Коментар

Ха -ако пък не я е измислил някой Българин тая схема за измама.......

Коментар

Ха -ако пък не я е измислил някой Българин тая схема за измама.......
                              По-скоро не е. Доскоро търсехме за приятел Патрул или Дискавъри из двата най-големи сайта в Европа и попаднах на невероятни оферти, комуникация основно през мейл. Собственика бил едикъдеси, колата другаде, но компания куриер ти я докарва до избрана локация в Европа с опцията отвори преди да платиш... Изисква се депозит по сметката на компанията...

Коментар

Понеже се лутам между G Klass и Toyota...
                                Същата работа, и аз доста се кумих. За следващ втори автомобил съм нещо между G320 CDI или RS4 4.2, еднакви пари са, но за сега съм скатал само 50%.
                                Не че ще вкарам гегата в гората или ще настъпвам аудито ама и 2те са ми нАсърце.

Относно измамите, на "лично" получих този "типов" текст в чужд сайт за обявата на атв-ми:

Hi,

I'm satisfied with the condition, I must admit that I am very much interested in purchasing this item from you.I am presently out of country due to nature of work, I am in the Army who's currently in Seria for the Provincial Reconstruction Team (PRT). Now what I propose to you is this; Due to the fact that I am so far away right now I will gladly transfer you the amount via PayPal and pay the paypal fees as well including 3.9% PayPal surcharge, What I would then do is arrange for a private courier company to come and pick up the item from your address once you have received the payment into your paypal account. The reason I choose paypal is that it is a reliable and secure way of making a payment online i used them even for my work in the time of salaries so works out better for both parties.

So in order to enable me to proceed with the payment could you please provide me with the following information:

Name :
                                Your PayPal e-Mail Address :
                                Mobile Number :
                                Total price of item:

I will be waiting for the pictures tomorrow

Cheers.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X