От: Наумил съм да си купя Toyota Land Cruiser 80 4.2 diesel
Хеви дюти е понятие при 7-ма серия на Ленд Крузър. При 80тките мостовете са еднакви, както е писал Руси. Двете врати отзад са просто базовото изпълнение (най-често GS), което погрешно се бърка с военно.
И какво е по-доброто на 24в автомат пред тази кола, освен, че 24 клапановия дизел има повече сила?
Ако гоним екстрите в този автомобил, категорично е по-добре да се гледа серия 100. А и ако разхода на големия бензин+автомат не ти харесваше преди, с дизел и автомат ще си на крачка от отчаянието... Откъде ли го знам... С два климатроника никога не съм виждал, но това не значи че няма такава. На Мишо бензиновия 4.5 (с чугунена глава) беше с два климатика и два резервоара от завода, но нямаше блокажи, а само LSD отзад...
В заблуда си. Хубавите 80тки гонят статуса на хубавите Патрули с големите мотори то от преди 2-3г., т.е. съвсем ги няма. Ти склонен ли си да дадеш 20+К евро за хубава 80тка? Като хубава стотица вече е 20+К лева... Защото и малкото хубави из Европа са на +/- такива цени. Следя пазара на тези коли от 2006г., от тогава досега смених 4. В момента всичко дизел под 15К евро са ръждиви австрийки или разни други на много над 400.000 км със салони почти като кучкарници. При бензина шансовете са по-големи но не и под 10К евро. Няма какво да говоря повече, погледнете цените в forum.buschtaxi.org, един от най-сериозните портали за ТЛК в Европа и ще се убедите лично. Единствения шанс за успешна покупка е да се купи хубава 80тка от България и то от някой чичо, който не знае какво продава. И така имаш реален шанс за под 20К лв. Англичанки и т.н. не ги обсъждам.
Това е конкретния автомобил. Карал съм на 4.5 карбуратор, парт тайм, ръчка и 4.5 автомата на Дончо. Напилен 24в дизел може би върви толкова.
Първоначално публикуван от Гробаря
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от rusev
Преглед на мнение
Ако гоним екстрите в този автомобил, категорично е по-добре да се гледа серия 100. А и ако разхода на големия бензин+автомат не ти харесваше преди, с дизел и автомат ще си на крачка от отчаянието... Откъде ли го знам... С два климатроника никога не съм виждал, но това не значи че няма такава. На Мишо бензиновия 4.5 (с чугунена глава) беше с два климатика и два резервоара от завода, но нямаше блокажи, а само LSD отзад...
Първоначално публикуван от rusev
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от goshko-loshko
Преглед на мнение
Екстрите и таблата само съсипват идеята на 80-ката. Та както казах си е въпрос на вкус
Коментар