Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Наумил съм да си купя Toyota Land Cruiser 80 4.2 diesel

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Наумил съм да си купя Toyota Land Cruiser 80 4.2 diesel

Доколкото прочетох, поразмислих върху казаното от Джамбазов и едно изказване от Гробаря стигам до следната мисъл не знам да ли е вярна отделно тя поражда други въпроси, а именно не е ли правилният автомобил ТЛК 105.
    За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
    0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
      Венци, и аз съм далеч от това да давам рецепти, просто споделям от опит. За 3F-E говоря за сток вариант. Иначе всеки автомобил, независимо ръчка/автомат и бензин/дизел получава по-добри характеристики с правилните подобрения.

С едно нещо не съм съгласен от това което си писал:

Категорично не съм съгласен, че спрямо турбо дизелите този двигател може да лъсне с нещо във високите обороти. Говоря за стандартни комплектации. Спрямо атмосферния 4.2 дизел, ок, да.

Е виж, тук не мога да споря... Във стандартна комплектация, аз по принцип нищо не карам и не ща да имам... Освен УАЗ-ите, но там всичко е толкова съвършено, че няма какво да се подобрява... Специално за този двигател, наистина нямам впечатления как е във фабричен вид... Имам едно, две кръгчета с Тойотата на Яро, нищо повече... Така обаче, както е сега, трудна работа за дизелите...
      VPetrov.photography

Коментар

Абе човека си е написал, че един определен екземпляр му е изпаднал за добри парици.А ако харесва екстри на 80-ка , да погледне и за 105-ца. И аз искам да съм си ги наредил в двора и като си ги описвам все едно държа талон от Бинго(толкова много числа да има), ама нЕма!
        А мойта препоръка е, ако има възможност да я покараш малко и ако не ти пасва и ти се стори мудна си търси друга с турбина.

Коментар

....Пробвай....и купувай......
          Рано или късно ....ще ти омръзне.......
          Следващото ще е по-ново и по динамично....
          Имам приятел в Разград ,чиято 80 е над 550 000 км....
          Мога да те свържа с Тихомир,...ще ти бъде полезен........
          На бой отиват само старците!

Коментар

И както казахте...ще пробвам и ще видя!
            А и идеята на този параход е да е детевоз все пак.....не е страшно да е по тромав нали пък ще е здрав и не чак толкова притенциозен от към шофьор и пътни условия...!
            driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Re: Наумил съм да си купя Toyota Land Cruiser 80 4.2 diesel

Ми взимай я, па като ти писне ще я продадеш и така. Те вече няма накъде да поевтиняват. По турбодизелите на тия Тойоти всеки, който познавам, е правил ремонти. Наистина атмосферката може да е за предпочитане, ако не се търси динамика.

Относно дискусията бензин 4.0 срещу турбодизел - и според мен нафтата върви повече, а харчи бая по-малко / ако не смятаме евентуално газифициране/. А 4-скоростния автомат без тунинг изяжда поне 30% от конете
              "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Взимай го бе,какво толкова го мислиш.Аз имам оферта за Бенци който го играе детевоз в БГто та ти го вземи,потьркаляй го малко па като не ти харесва свирни и да видим дали ще му се нацупя.

Дьлго време карах 3.3 Патрул без турбо,115 коня ли беше или там някьде.Тропа,пуши,харчи,друса,педала няма галене та или риташ или нищо не се случва.Да ама вечен,тел,клещи и чук и вьрви и пее.Свиква се,а и ти не слизаш от осмак Гранд,че да ти е терсене.

Парите си и стоят,ако беше бьрза нямаше да е здрава и нямаше да има такава слава джугана.Взимай,80ка дизел 4.2,тия вече не ги правят.

Взимай
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

И аз ти казвам взимай, снощи излязох да се повозя с моята по Нови Искър и голям кеф е и точно за теб се сетих как се чудиш и после да качиш снимки да я видим. Моята е точно такава 1HZ, 4200 с двете врати отзат и т.н.

Коментар

Днес ще отивам пък да видим ще се залюбим ли....

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                      Днес ще отивам пък да видим ще се залюбим ли....
                      ...Има ли радост в къщи.........

Коментар

Първоначално публикуван от Конов Преглед на мнение
                        ...Има ли радост в къщи.........
                        Пу не можах да си изхарча кинтите.....с тая не се залюбихме много ръжда ,приличаше на войнишко канче и т.н.Инак не беше палена поне година и запали от първия четвърт оборот!
                        Продължаваме търсенето но ще се и ходи по чужбина....отказване няма!

Коментар

Жалко! Търпение му е майката! Мойта я чаках ехеее!...Ще изкочи един ден!

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                            Жалко! Търпение му е майката! Мойта я чаках ехеее!...Ще изкочи един ден!
                            Е като не съм от най търпеливите......

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                              ... Във стандартна комплектация, аз по принцип нищо не карам и не ща да имам... Освен УАЗ-ите, но там всичко е толкова съвършено, че няма какво да се подобрява......
                              а,....това за УАЗ-ките , сериозно ли????

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                                Пу не можах да си изхарча кинтите.....с тая не се залюбихме много ръжда ,приличаше на войнишко канче и т.н.Инак не беше палена поне година и запали от първия четвърт оборот!
                                Продължаваме търсенето но ще се и ходи по чужбина....отказване няма!
                                ...Някоя снимка не направи ли...,която да споделиш с нас.........

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X