От: Наумил съм да си купя Toyota Land Cruiser 80 4.2 diesel
Хеви дюти е понятие при 7-ма серия на Ленд Крузър. При 80тките мостовете са еднакви, както е писал Руси. Двете врати отзад са просто базовото изпълнение (най-често GS), което погрешно се бърка с военно.
И какво е по-доброто на 24в автомат пред тази кола, освен, че 24 клапановия дизел има повече сила?
Ако гоним екстрите в този автомобил, категорично е по-добре да се гледа серия 100. А и ако разхода на големия бензин+автомат не ти харесваше преди, с дизел и автомат ще си на крачка от отчаянието... Откъде ли го знам... С два климатроника никога не съм виждал, но това не значи че няма такава. На Мишо бензиновия 4.5 (с чугунена глава) беше с два климатика и два резервоара от завода, но нямаше блокажи, а само LSD отзад...
В заблуда си. Хубавите 80тки гонят статуса на хубавите Патрули с големите мотори то от преди 2-3г., т.е. съвсем ги няма. Ти склонен ли си да дадеш 20+К евро за хубава 80тка? Като хубава стотица вече е 20+К лева... Защото и малкото хубави из Европа са на +/- такива цени. Следя пазара на тези коли от 2006г., от тогава досега смених 4. В момента всичко дизел под 15К евро са ръждиви австрийки или разни други на много над 400.000 км със салони почти като кучкарници. При бензина шансовете са по-големи но не и под 10К евро. Няма какво да говоря повече, погледнете цените в forum.buschtaxi.org, един от най-сериозните портали за ТЛК в Европа и ще се убедите лично. Единствения шанс за успешна покупка е да се купи хубава 80тка от България и то от някой чичо, който не знае какво продава. И така имаш реален шанс за под 20К лв. Англичанки и т.н. не ги обсъждам.
Това е конкретния автомобил. Карал съм на 4.5 карбуратор, парт тайм, ръчка и 4.5 автомата на Дончо. Напилен 24в дизел може би върви толкова.
Първоначално публикуван от Гробаря
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от rusev
Преглед на мнение

Първоначално публикуван от rusev
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от goshko-loshko
Преглед на мнение
Коментар