Здравейте. До сега съм карал само коли, не съм имал джип. Миналата година си купих каравана, която тежи 1 тон, до сега я теглих с BMW 316 но му идваше доста трудно като се има в предвид, че ходех по гори, на море пак по черни пътища. Продадох колата и сега съм се насочил към джип, ще го ползвам 70% в повечето време за градски условия, а през уикендите и лятото ще ми трябва да мога да си дърпам караваната до самия плаж ако може даже на пясъка да я довлачя, стига да не затъва джипа
Какъв джип бихте ме насочили да си търся, тъй като не съм вещ в тая насока? До сега съм се оглеждал в нета за джип до 6000 лв, по възможност тея допълнения да ги има към него: дълга база,4x4,бързи-бавни,ръчни скорости,бензин-газ,еърбеци,климатроник,ляв волан,теглич,ролбари. Харесват ми марките:Mercedes ML,Jeep Grand Cherokee,Honda CR-V,Toyota RAV4,Mitsubishi Pajero,Nissan,Land Rover- Freelander. Искам да влезна и в години от 2000-та нагоре да е, да не гори разбира се много,да не се троши често,
като вие знаете най добре на по горе изброените модели недостатъците и плюсовете, да вози прилично по нормален път, интериора да е добър и най важно да може да се справя джипката през зимата на снега и лятото по пясъка.

Коментар