Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет /информация за Wrangler

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет /информация за Wrangler

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
    Ами парите са си твои и това че една кола трябва да се поддържа е ФАКТ неоспорим но при американските дръвца се получава нещо като при москвича по татово време- постоянно са в поддръжка.
    Незнам за каква поддръжка говориш,
    аз от 8 години карам Wrangler YJ(с 2,5L и 4,0L) и единствената поддръжка, за която се сещам е че съм сменил каретата и окачването.
    За мен Wranglera e, Jeep-a с най-ефтината поддръжка.
    За конкретният екземпляр нищо не мога да кажа, освен, че изглежда зле.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
      Човека волно или неволно се огледал в джип с шаси, ти комби със самоносещо купе му предлагаш Е поне му предлагаш комби с цели мостове, а не баш паркетник с носачи
      Все пак колегата предполагам, не е решил да ходи по състезания и разни други екстремни упражнения. Добре направено чероки ще му даде среден компфор, простор и някакво прилично поведение извън пътя (без излишни заигравки). Примерно за разходки и разни други леки пътувания.

П.п. За черокито единственият варянт е 4.0 евентуално с газ. За друго категорично НЕ те съветвам.

Коментар

И чероки е вариант. За съжаление чак по-другата седмица ще мога да се задълбоча, че излязоха пътувания по служба...И на колегата писах, ама отговор - нет...
        Поздрави
        Nissan Patrol GR Y60 2.8TD (отлетя)
        Grand Cherokee 3.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X