Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TLC, Patrol или Mercedes G-class

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: TLC, Patrol или Mercedes G-class

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
    Търтейска му работа..! Да караш(условно казано) Алафа и да наричаш Мерцедес "гейка"...А,адаш..? А,и да вметна само - какво,колеги разбираме под "хард"??? Дали това,аджеба, е някой самурайски траял за самоделни бъгита,или самостоятелно пътуване,да речем...София - Катманду-Пекин -Куртово Конаре ..?
    Под "хард" всеки разбира различно:
    http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=151543
    Хубавото е, че разбиранията за хард не са константа и във времето могат да се изместят.
    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Търтейска му работа..! Да караш(условно казано) Алафа и да наричаш Мерцедес "гейка"...А,адаш..? А,и да вметна само - какво,колеги разбираме под "хард"??? Дали това,аджеба, е някой самурайски траял за самоделни бъгита,или самостоятелно пътуване,да речем...София - Катманду-Пекин -Куртово Конаре ..?
      Адашче, покарай малко, пък ше говорим пак ))

И София -Катманду-Пекин -Куртово Конаре не е хард, билив ми.
      А за алфата ич няма и да коментирам
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

От: TLK,Patrol ili Mercedes G-class

Вземи си бензинов Ровър, от старите, тези които са с големи двигатели, за да може да те вади от всяка ситуация. От изброените според мен е най-евтин за подръжка, за най-малко пари можеш да вземеш базата.
        ................само да кажа, че ако те притеснява разхода на гориво..................вземи си лека кола

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение

Думтс, думтсс, не бил хард, ама анодър уей! Ако минава през Еверест не само ще е хард, ам даже и импосибъл. А за алфата не бива и да се коментира - както е за умрелите - или хубаво, или нищо. Е, ама тъй като няма хубаво, по-добре да си помълчим....

Коментар

Е нали точно това се опитвам да уточня..?!Кое е хард,де...Бай дъ уей - тамам ти чета темата за... английските бАтуши
            Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
            Най-добрият ром е студеният ром!
            Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Е нали точно това се опитвам да уточня..?!Кое е хард,де...Бай дъ уей - тамам ти чета темата за... английските бАтуши
              Добре, да го кажем така - за дълъг преход трябва един тип кола, за провиране между дърветата и проправяне на път - друг. Е 80 става за едното, но за другото (особено в България) не
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ясно-о...
                Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                Най-добрият ром е студеният ром!
                Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                  Не съм карал 70-ка,но не виждам да е нещо особено като клиренс например,което е едно от най-важните неща на сериозен терен-/яка кал,сняг/.
                  Иначе като надеждност,ресурс,здравина-ЕВАЛА.
                  И все пак, 90 процента от другите джипове, ряпа да ядът пред Тойотата.

Шото нанайси блокажи.

Въпреки че и те не са панацея.
                  А 80 за хард по ред причини не става.

Колегата да вземе да покара пък после да решава.

Няма универсален жип дето да пасва на всички. Имал съм койти лк от 40 до 80 сичките цифри, два патрула и една гейка. Миии, още не знам кое е по-по-най

Някои имат блокажи. А пък ако нямат- продават се, стига да имаш пари да си го купиш !
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
                    Някои имат блокажи.
                    Ако визираш ЛСД, заеби ))

Коментар

Размишлявах на ум и споделям на глас.
                      Патрула, що де не е и митсубиши за към 10000 лв дават най-много " джип" за това което се плаща. Мерцедеса е легендарен, но дотук с предимсвата. Тойотката е компилация ( пред вид 70-та серия) от дребна, издържлива и способна техника. Нещо като резултат от секс между патрул и самурай...
                      Гроозничко било, не вървяло много, но пък си е родено с любов.
                      Една 70-тка, дори 40-ка си е приемлив вариант за всезезонен джипинг, па бил той и хард. То хората и уазки карат, да не забравим за най-способния след Нивата. Ама за тях с две думи, немам думи( цитат).
                      На всички привърженици на разни марки казвам: - патрула е широк( с три педи повече от самурая, г-то е тежко с 10 тоорби цимент над 70-ката), тойотата е компромис. Карайте джимни за да сте зелени и да подкрепяте даунсайзинга.
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                        ... Карайте джимни за да сте зелени и да подкрепяте даунсайзинга.
                        К'ъв даунсайзинг? Не си ли чел Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече" ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          К'ъв даунсайзинг? Не си ли чел Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече" ...
                          Чел съм го, ама там ставаше въпрос за вземане за лапане, не за даване за лапане.
                          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Колеги, отдавна чакам точно тази тема. От няколко месеца събирам и аз мнения за "най-удачната" покупка, стана ми ясно че за тези автомобили които пишете тука, са най-добрите (в повече отношения де, не във всичко, както чета във всяка тема НАЙ-ДОБРО НЯМА). Като си дава парите човек е нормално да търси най-доброто за определения бюджет и ако може да го "газифицира" още по добре! До колкото съм разбрал обаче в темата се обсъждат по- старите модели на марките (тлк 70, патрул до 97, за Г няма да говоря) За тези пари предполагам че човек може да си купи вече патрул след 97- или тлк 90. За мен Тлк-то (90) е най- добро от гледна точка на това че е фулл тайм 4х4 което го прави по стабиуен при всякви условия, по подходящ ми се вижда за ежедневен автомобил. Патрула пък с два цели моста за извън пътя, можеби е по добре от 90тката, пък и май повече подлежи на интервенции! Преди месец аха да си купя тлк -70, повози ме човека, показа ми какво може, останах впечатлен, (ама съм на мнение, че за всеки ден не става) щях да я ползвам само за лов и ако ми скимне за някоя "разходка", тя пък се оказа с леко нередовни документи, та се разминах с нея. Та сега съм на вълна 90 или патрул 97-, като клоня към 90ката ама каквото излезе читаво до към 10к няма много да го мисля! Всичко от горенаписаното е по мое виждане и не претендирам за точност(както се казва джип съм карал ама като бях голям :-) ). Ще се радвам да ми коментирате възгледите! А и пропуснах да пиша че колкото повече се задълбочавам на мен такава кола не ми трябва, мога да мина и с някое комби 4х4, ама нали трябва и да ме кефи ( както пичете тука кеф цена няма) От Варна съм и ако има някой наблизо дето да го черпя бира и да си говорим на живо за тези автомобили аз съм човека! Айде със здраве.

Коментар

Мерцедес Г не е зле бърка на дълбоко в джоба за тези пари определено нестава камо ли после да надграждаш за по сериозен оффроуд
                              Ок правиш го някак немож го опази крадат ги с поглед неим прощават на мерцедесите пак пари
                              Грабни НИСАН ПАТРУЛ верната посока здрав отвсякаде струва си, ехшъна е в кърпа вързан

Коментар

Аз пък си купих 90-ка и съм си много доволен. А за тия пари Г няма. Евентуално пух, ма пух-а има ли общо с Г-то?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X