Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TLC, Patrol или Mercedes G-class

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: TLK,Patrol ili Mercedes G-class

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
    И трите със стоковият размер гуми не правят нищо особено ..
    Въобще не си прав! Не искам да споря, но не е така. Не ми се дават примери . Колегата си е избрал тези 3 модела. За мен и трите са добри и който и да вземе няма да сбърка!
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

А,то и аз не споря по простата причина,че всеки си има някакви критерии за проходимост.
      П.П.Доколкото си спомням ти караше Тойотата с щатен размер 205/80-16-/може и грешно да съм те разбрал някъде из темите/.
      Но ако е така ти гарантирам,тъй като и аз карам със същия размер,че през какъвто коловоз мина аз ти с ТЛК-то ще останеш на мостове-/просто тоя размер е малък за обемните като външни габарити диференциали на ТЛК-то и те стоят на 20-22см. от земята/.
      Казано накратко-супер ти е машината и модела,но си иска подходящия диаметър гуми за да представлява нещо сериозно в гората.
      Последно редактирано от Янко Желязков; 07-10-12, 17:04.

Коментар

От: TLC, Patrol или Mercedes G-class

Правилно си разбрал. 205/80 р 16 е заводският размер за Тойота-та. Не съм сложил по-големи гуми точно заради това, че разхода ще се вдигне, а и двигателя не ми е толкова як. Но от такива места съм излизал, включително и днес, че чак и аз се замислям как съм могъл. Днес ловджиите с Лада Нива, някои от тях, също като теб с по- големи гуми, едвам излязоха от там, от където аз си минах само със задно от първия път.
        Един въпрос, карал ли си 70-ка ?
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Не съм карал 70-ка,но не виждам да е нещо особено като клиренс например,което е едно от най-важните неща на сериозен терен-/яка кал,сняг/.
          Иначе като надеждност,ресурс,здравина-ЕВАЛА.

Коментар

Във класа на G-гата е ТЛК 80,не 70.А там да слагаме Фероза,Самурай,Витара,Аро или още-повече Лада е меко казано...хм,как да кажа,за да не ме трият..?
            Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
            Най-добрият ром е студеният ром!
            Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
              Във класа на G-гата е ТЛК 80,не 70.А там да слагаме Фероза,Самурай,Витара,Аро или още-повече Лада е меко казано...хм,как да кажа,за да не ме трият..?
              Нещо не те разбрах. Защо 70-ката не е в класа на Г-то ?
              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Шото нанайси блокажи.

Въпреки че и те не са панацея.
                А 80 за хард по ред причини не става.

Колегата да вземе да покара пък после да решава.

Няма универсален жип дето да пасва на всички. Имал съм койти лк от 40 до 80 сичките цифри, два патрула и една гейка. Миии, още не знам кое е по-по-най
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Не видях предложение - Ленд Ровър. С всичките си недостатъци това е един от най-проходимите 4Х4.
                  Успех в избора.
                  Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                  Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Защо само на жълт ме пращате
                    Ако се наложи може и да дам повече пари,както казах, а за хубави по-големи гуми и други неща не се притеснявайте.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                      Колега ти освен цена не си дал никакви подробности, за 10 000 може да се намери много читав патрол, наскоро гледах един слънце май в дупница, невероятно запазен от последните. За тея пари ТЛКто ще е доста по-дърто и в по-лош вид, а пък Г класа за 10 000 ще е някоя трагедия. Патрола обаче 2,8 дизеляка определено не е безпорблемен двигател, макар че много хора с правилна поддръжка нямат ядове. Тези дни някъде мернах много хубаво митсУбУши Панчарево 200.. година което е мнгоо добро за лек офроуд и път. Та напиши точно за какво ти трябва.
                      Колега мерси че ми определи джипката като слънце за мен е повече.
                      А ако колегата го интересува може да се повози.
                      Последно редактирано от spaskok; 07-10-12, 20:19.
                      Винаги карам напред по моя път,дори когато свърши.
                      0885/511287 ; +393200282393

Коментар

Първоначално публикуван от arkingo Преглед на мнение
                        Защо само на жълт ме пращате
                        Това е стара закачка тук във форума - когато някой попита без точно определение " Какъв джип да си купя ? " , отговора неизменно е - Жълт ...
                        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Ако си от Сф се обади да ти дам едно кръгче
                          Това към мен ли беше?
                          Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                          Това е стара закачка тук във форума - когато някой попита без точно определение " Какъв джип да си купя ? " , отговора неизменно е - Жълт ...
                          Да!
                          защото ако е оранжев ще има табани!
                          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Добре де що сега се подигравате на Тойотата ми
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0570.jpg
Прегледи:1
Размер:70.8 КБ
ID:5415134
                            2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                            ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Наш'та котка е най-рошава .
                              Братчед, ако питаш Тук какво да си купиш, значи ти самия не знаеш какво искаш - телешко, пилешко, прасешко. Сладко, солено. Руса, черна. Не се ли сещаш, че всеки си хвали неговото?
                              А и никога няма да разбера, при условие, че има Мерцедес-Бенц, как изобщо някой се чуди какво да си купи !
                              Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                              Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                Шото нанайси блокажи.

Въпреки че и те не са панацея.
                                А 80 за хард по ред причини не става.

Колегата да вземе да покара пък после да решава.

Няма универсален жип дето да пасва на всички. Имал съм койти лк от 40 до 80 сичките цифри, два патрула и една гейка. Миии, още не знам кое е по-по-най
                                Търтейска му работа..! Да караш(условно казано) Алафа и да наричаш Мерцедес "гейка"...А,адаш..? А,и да вметна само - какво,колеги разбираме под "хард"??? Дали това,аджеба, е някой самурайски траял за самоделни бъгита,или самостоятелно пътуване,да речем...София - Катманду-Пекин -Куртово Конаре ..?
                                Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                                Най-добрият ром е студеният ром!
                                Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X