Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръка за "джип"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръка за "джип"

Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнение
    ...А иначе за потдръжката съм готов-все пак това е доста надеждна кола и не смняш биалетки всяка година или накрайници през 2 дупки...
    Tова със здравината на окачването на джипките е легенда. Окачването на всеки автомобил е изчислено на база натоварване - пътя и масата. И понеже тия псевдо-джипки са смятани да се карат по асфалт и масата им голяма, окачването им издържа колкото на лека кола.
    Изключение са старата генерация истински джипки, въпреки, че и там от време навреме дава фира някой накрайник, понеже друго няма какво.

Коментар

10/100 не е съвсем непостижимо. На мен смесеният за градско, извънградско и офф ми е под 11 (мерено на около 2000 км общо).
      А мисля, че карам голема кошница
      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

И аз мисля, че не толкова непостижим, ама с теглене и предимно градско... съмнявам се!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
          И аз мисля, че не толкова непостижим, ама с теглене и предимно градско... съмнявам се!
          Тя му гори 10/100 докато го возят на репатрака
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Онзи ден засякох разхода на Тойота-та. В градско е 11/11.5. За джип не е толкова много. Ако искаш може да разгледаш 7* серия на ЛК, във мобиле.
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
              Онзи ден засякох разхода на Тойота-та. В градско е 11/11.5. За джип не е толкова много. Ако искаш може да разгледаш 7* серия на ЛК, във мобиле.
              Тва къде? Шото ела по моя градски ежедневен маршрут

Има и нещо друго, колкото повече една кошница става джип толкова повече й се вдига разходът.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Тва къде? Шото ела по моя градски ежедневен маршрут

Има и нещо друго, колкото повече една кошница става джип толкова повече й се вдига разходът.
                В Троян.
                Обаче, в гората си лапа стабилно.
                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  Тя му гори 10/100 докато го возят на репатрака
                  Това на мен ли искаш да ми го кажеш? Щот ако сакаш да се заяждаме - само кажи и те почвам
                  Мисля, че като казвам колко ми е разхода съм сериозен - излизат от моят джоб и си правя сметката!
                  Ма аз карам сув-че, не е наточено като твоят звер
                  Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Темата за разхода е необятна,това е ясно!колата ще се кара в града ,извън него и ремаркето с атв то понякога!Това е!А и говоря за къса база,а тя е все с едни 200 кг предполагам по лека!Оффроуд мисля да не карам.За там АТВ то ми стига!
                    TLC 120 Prado
                    Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнение
                      Темата за разхода е необятна,това е ясно!колата ще се кара в града ,извън него и ремаркето с атв то понякога!Това е!А и говоря за къса база,а тя е все с едни 200 кг предполагам по лека!Оффроуд мисля да не карам.За там АТВ то ми стига!
                      Така като чета усещам че твоя разход 10 на 100 ще е минимален даже за извънградско дизел
                      Последно редактирано от Чавдар (V93); 02-10-12, 15:35.
                      Terrano 2 2,7td 1994
                      Keeway atv 100

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
                        В Троян. ...
                        Дали няма една малка разлика между трафика в Троян и във Варна?
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение

Зима разлика няма да има.....
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            Да, има и ако ида във Варна, ще ми гори по-малко отколкото в Троян. По простата причина, че го паля студен, а докато стопли, вече съм стигнал до работа.
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Колега загледай късо паджеро2 3.0 или 3.5 бензин, слагаш газож инж. и разхода се приравнява като пари на 10/100 нафта.
                              Тежка машина е, но пък вози сравнително добре. Супер селект раздатката е голямо предимство (така съм чувал, не съм имал такъв джип но тествах няколко и ми харесват, във форума има мн писано по въпроса), а имаш и блокаж на задния диф.
                              I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Съвсем скоро ще започна обикалянето по автокъщи и салони...!Да видим какво ще излезе!
                                TLC 120 Prado
                                Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X