Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко въпроси около евентуална покупка на Wrangler YJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Малко въпроси около евентуална покупка на Wrangler YJ

Ок, в такъв случай удобно ли е в сряда след 19 или петък след 16 ч.? Ако ли не уиекнда?

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
      А Нап-тата?
      Не иска да пащат и това си е

Първоначално публикуван от Sorrow Преглед на мнение
      Ок, в такъв случай удобно ли е в сряда след 19 или петък след 16 ч.? Ако ли не уиекнда?
      Когато ти е удобно, само първо звънни, да не съм умрял междувременно и да се рзкарваш напразно
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

От това което четох по-горе за Wrengler-a от кията ще си 10-пъти по-доволен(най-малко). Кеф ти икономичност(за джип) 8-9 бензин... Кеф ти евтина поддръжка (2 задни пружини 100-тина лева). Удобна, конфортна, 4x4... Абе само суперлативи. Моята е 4 врати, и след вече 2 години ползване, изобщо не бих се поколебал при възможност да си взема още една къса база - кабрио за лятото
        Другия вариант Honda CR-V - разход 7-8 бензин.
        Вече ако искаш "истински здрав джип" - тогава избора е между тойота и патрул, но там вече разхода няма да е като на сенокосачка...
        Все пак на посочения разход на Wranglera дори и с тях ще си на далавера

Коментар

Glow, всъщност аз търся точно обратното на удобство и комфорт. Търся джип в истинския смисъл на думата, който да не го мисля в гората и който да не ме остави там Иначе от чисто статистически наблюдения във форума, почти всеки джип гори 8-9-10 на дълго. Аз много рядко ще го карам в града, така че това е без особено значение.
          Иначе CR-V има един колега и го кара от няколко години, като досега е сменил само един радиатор мисля. Много здрава джипка с голямо вътрешно пространство, простичка, но дори и според него - с ограничени офроуд възможности. Харесва ми, че има доста просвет и вероятно в 90% от случаите би ми свършила работа.
          Patrol пък има друг колега (не му знам ник-а във форума) и от него също имам впечатление, но там двигателите са дизелови и не ме устройват. LC си е най-добрата алтернатива за мен, ама пустите му цени...

Коментар

Първоначално публикуван от Sorrow Преглед на мнение
            Glow, всъщност аз търся точно обратното на удобство и комфорт. Търся джип в истинския смисъл на думата, който да не го мисля в гората и който да не ме остави там Иначе от чисто статистически наблюдения във форума, почти всеки джип гори 8-9-10 на дълго. Аз много рядко ще го карам в града, така че това е без особено значение.
            Иначе CR-V има един колега и го кара от няколко години, като досега е сменил само един радиатор мисля. Много здрава джипка с голямо вътрешно пространство, простичка, но дори и според него - с ограничени офроуд възможности. Харесва ми, че има доста просвет и вероятно в 90% от случаите би ми свършила работа.
            Patrol пък има друг колега (не му знам ник-а във форума) и от него също имам впечатление, но там двигателите са дизелови и не ме устройват. LC си е най-добрата алтернатива за мен, ама пустите му цени...
            Има ги по 4500-5000. Само гуми им трябват. Не е много !
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

LC ги следя от няколко месеца и досега не съм видял бензиново за под 8000

Коментар

Ако удобството и комфорта не са ти приоритет. Си лесен. Взимаш си един руски враглер и си свиркаш

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SpecTeh5_Drugie2.jpg
Прегледи:1
Размер:42.2 КБ
ID:5413424

Между другото. Не бих разчитал на вранглер, точно за безпроблемен офроуд в гората. Според мен това си е чист паркетник.
                Това е отговора и на въпроса къде обикновено са срещат вранглерите, пред заведенията или по чукарите...

Коментар

и кво общо има тоя блатоход с темата?

Коментар

Ами днес бях при Дядо Владо и още повече се обърках в избора

Коментар

Преспах и премислих нещата След ценната информация, която ми дадоха всички при Дядо Владо, явно първо ще поизбистря идеята какво точно искам преди да реша. Дори започнах да обмислям и вариантът за газ, а по принцип съм й враг

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X