Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на джип за зимата !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на джип за зимата !

Има 80-ка във форума за продажба с 4,5 бензинов мотор. Верно - не лови много око в състоянието, в което са продава, ама при известни вложения, ще получите много проходим, много комфортен и на практика вечен автомобил.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Добавям и от мен Grand Cherokee 2.7CRD/Mercedes-cuadra drive комфортен и удобен за ходене на ски .

__________________________________________________________________________________________

XJ

Коментар

Странно, но от списъка липсва Ленд ровър Дискавъри... и Дефендър.
        Защо ?
        Като поддръжка е най-евтино от изброените.
        За газифициране - става лесно ДОРИ с обикновена газова уредба.
        Мощност - 156 коня (3.5 кубика) и нагоре (3.9).
        Обем - голям. Товароносимост ......много.
        7 местен. Висока скорост поддържа неусетно. 150 е нормално да поддържа.
        Постоянно 4х4 зацепено ( не се кланяш на всеки по-голям наклон).
        Ако големината не те притеснява.... погледни го.

Коментар

Първоначално публикуван от Mario bros Преглед на мнение
          ... който да използваме най-вече са ходене на ски,и на планински хотелчета, разходки в планината предимно зимата ...

... БМВ Х5 по скоро е паркетник и е последна резерва евентуално ! ...
          За горепосочените цели ще върши работа кой да е автомобил с 4х4, в т.ч. и отхвърленият БМВ Х5, Туарег и т.н.

Първоначално публикуван от Mario bros Преглед на мнение
          ...
          Иска ми се за си взема истинска машина, а не паркетник.За паркета си имам лека кола !
          Иска ми се да знам, че ще е максимално надежден и издръжлив при всякакви условия !!
          ...
          "Истинските машини" най-често нямат постоянно 4х4 и на утъпкан сняг/заледено няма да се представят по-добре отколкото един паркетник или лек автомобил с 4х4.

А, и не е като да не съм виждал достатъчно много истински машини да са постоянно в сервиз ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Накрая всички си купуват Тойота (хайде Руси ме метна)...
            По тези критерии аз бих гледал да е фул тайм. И да е с по нисък разход, че газифицирането понякога се оказва че, не е това което е.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Има доста противоречия в желанията на колегата - пуснал темата! Първо - не иска паркетник и отписва Х5 като такъв, а няма намерение да се занимава със сериозен офроуд?!! Над 80% от паркетниците се справят през зимата много по-добре от "истинските джипове"! Точно пък системата "X drive" на BMW е едно от най-добрите неща мислени за движение по пътища с ниско сцепление на настилката... Бяга от големите бензинови мотори и дизелите, заради цените на горивата... Един газифициран осмак, в пари гори колкото всеки средностатистически масов дизелов или бензинов мотор, но разликата във вървенето е от небето до земята (особено както се твърди, че колата ще се ползва рядко и извън града...), а за предимствата на големия и мощен мотор мисля, че няма нужда да пиша (при натоварен трафик изискващ много изпреварвания, например)...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X